01 / 05 / 2024

sur yapı yönetim kurulu başkanı kim

sur yapı yönetim kurulu başkanı kim

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas kimdir? Altan Elmas'ın eğitim ve iş hayatına dair özgeçmişini incelemek ve Sur Yapı projelerini görmek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Axis İstanbul'da yüzde 10 indirim!

Eyüp'te yapımı devam eden Axis İstanbul'daki ofislerde yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Kampanyada yüzde 25 peşin ödeme sonrası sabit kur avantajıyla 60 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Konut satışları Mayıs ayında yüzde 107.5 arttı!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas, konut satışlarının ocak-mayıs aylarında bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 37,7 artışla 575 bin 889 olarak gerçekleştiğine dikkat çekti.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Konut satışları rekor kırdı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas Kasım ayı konut satış rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Elmas'ın o açıklamaları...

Konut sektöründe 2021'in ikinci yarısında beklentiler neler?

"Konut sektörünün önümüzdeki birkaç yılda düşük arzla üretimle gitmek durumunda" diyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörü kredi faizlerinde aşağı yönlü hareket bekliyor!

5 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Bayramı'na  ilişkin mesaj yayınlayan Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas 2021 yılı gayrimenkul sektörüne yönelik hedef ve beklentilerini dile getirdi

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

sur yapı yönetim kurulu başkanı kim Haberi

sur yapı yönetim kurulu başkanı kim

Altan Elmas kimdir?


Sur Yapı inşaat şirketi 1992 yılında kurulmuştur ve o günden beri de birçok prestijli projeyi başarı ile tamamlamıştır. Gerçekleştirdiği projelerle kısa sürede sektörde öncü bir isim olmuştur. Sur Yapı, proje çalışmalardan başlayarak, geliştirme, mimari, yapım, üretimin yanı sıra AVM projeleri üretimi, site yönetimleri, sitelerin ikinci el yönetimi, AVM projeleri kiralama, pazarlama ve yönetimini de gerçekleştirmektedir. Öte yandan Sur Yapı enerji sektöründe de başarılı çalışmalara imza atmaktadır.


Sur Yapı inşaat şirketinin kurucusu Altan Elmas, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1986 yılında Işık Lisesi’nden, 1992 yılında da İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oluştur. Mezun olduğu yıl Sur Yapı’yı kurarak bugüne kadar 3,5 milyon metrekarenin üzerinde endüstriyel tesis, ofis, Alışveriş Merkezi ve markalı konut inşaatı gerçekleştirdi. Sur Yapı’yı...