02 / 05 / 2024

Süreyyabey Barajı ihalesi

Süreyyabey Barajı ihalesi

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

Belediye konut imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

İzmit Belediyesi süpermarket satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Yenidoğan'da yer alan süpermarket için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Mart 2023 tarihinde saat 12:15'te yapılacak.

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

TOKİ Samsun 19 Mayıs 297 konut ihalesi 29 Eylül'de!

Samsun İli, 19 Mayıs İlçesi, Yeşilova Mahallesi 297 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 29 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi 1 Temmuz'da!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 1 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

AOÇ arazisi üzerindeki Hippoterapi Merkezi kiraya verilecek!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından AOÇ arazisi üzerinde inşa edilen Hippoterapi Merkezi’nin kiraya verileceğini duyurdu. 34 bin metrekarelik alana sahip tesis için 6 Mayıs’ta kiralama ihalesi  düzenlenecek.

Rize Çay Çarşısı Projesi 18 ayda tamamlanacak!

Rize Ticaret Borsası tarafından (RTB) hayata geçirilecek Çay Çarşısı Projesi'nin ihalesi sonuçlandı. Projenin 18 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Marmara Üniversitesi Maltepe Kampüsü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi 1. Etap Mühendislik ve Teknoloji Fakülteleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Süreyyabey Barajı ihalesi Haberi

Süreyyabey Barajı ihalesi

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Süreyyabey Barajı 1. kısım inşaat ihalesinin, Zile ve çevresinin sulanmasında, tarımın gelişmesinde büyük rol oynayacağını söyledi. Tokat’ın Zile ilçesi ve çevresinde sulamada yeni bir döneme giriliyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, “AK Parti hükümeti Orman ve Su İşleri Bakanlığımız bununla ilgili adımları hızla atıyor. Artık eski usullerle sulama kalkıyor, modern bir sulamanın alt yapısını hızla kuruyoruz. Süreyyabey Barajı’nda Aşağı Çekerek 1.merhale projesinin, 1. kısım inşaat ihalesi 24 Kasım 2016 tarihinde yapıldı. İhaleye on bir firma katıldı. Komisyon kararından sonra 2-3 ay içinde ihale sonuçları açıklanacak” dedi. Göçer, su ile buluşacak olan Zile ovalarında verimin artacağını ifade ederek, “16 km boru hattına sahip, 5554,80...