27 / 05 / 2024

Süreyyapaşa hastanesinde yangın

Süreyyapaşa hastanesinde yangın

Maltepe 'de bululunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesinin 11. katında ve çatısındaki yangının, izolasyon malzemelerinin tutuşması nedeniyle çıktığı belirtildi, hastanenin çatısında çıkan yangın kontrol altına alındı

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı!

GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi'nde yangın çıktı. Hastanenin kafeterya bölümünde çıkan yangın, kısa sürede söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle hastanede bulunan 45 hasta kentteki başka hastanelere sevk edildi..

Tarihi John Paterson Köşkü'nde yangın çıktı!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Paterson Köşkü'nde çıkan yangın hasara yol açtı. Yangının köşk içinde kalan tinerciler tarafından ısınmak için yakılan ateş nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor.

Antalya'da anaokulu'nda yangın çıktı!

Antaly a'daki bir anaokulunda klima patlamasından dolayı çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının çocukların bulunmadığı bir sınıfta çıkmış olması olası bir facianın da önüne geçti

Çin'de gıda fabrikasında yangın çıktı!

Çin'de gıda fabrikasında çıkan yangında 18 kişi öldü. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü ifade edilirken, fabrika yöneticilerinin gözaltına alındığı açıklandı.Söndürülen yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Başkent'te trafo yangını!

Başkent'te Sıhhiye'de bir otelin karşısındaki trafoda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Cihan ile Hanımeli sokaklarının kesiştiği alana bir süre önce yapılan trafoda, gece saatlerinde art arda 30'a yakın patlama meydana geldi...

Aksaray OSB’deki yangın söndürüldü!

Aksaray'da lastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü. Yangın 30 personelin katılımıyla yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucunda söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin fabrikadaki soğutma çalışmaları sürüyor.

Yüksek Hızlı Tren tünel inşaatındaki yangın söndürüldü!

Bursa'da Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı tünel inşaatında çıkan yangın, söndürüldü. Yangının, ilk belirlemelere göre tünel inşaatında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıktığının tespit edildiği bildirildi.

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin blokları yenileniyor!

İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği, Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi bloklarında yenileme yapacak. İhalesi 16 Eylül'de düzenlenecek yenileme işi 45 günde de tamamlanacak.

Süreyyapaşa hastanesinde yangın Haberi

Süreyyapaşa hastanesinde yangın



Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi B Blokta çıkan yangın kontrol altına alındı. 


Maltepe'de bululunan Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesinin 11. katında ve çatısındaki yangının, izolasyon malzemelerinin tutuşması nedeniyle çıktığı belirtildi.


İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı. 


Yangın nedeniyle hastanede mahsur kalan olmazken, itfaiye ekiplerinin çalışmaları devam...