25 / 05 / 2024

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik iletişim

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik iletişim

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilghar O.Kalkhoran tarafından kuruldu. 

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilghar O.Kalkhoran tarafından kuruldu. 

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Asfalt Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sacit Tanyol, Macit Tanyol ortaklığında kuruldu.

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meglan Bilgi Teknolojileri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Niyazi Güllü tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi!

ASELSAN'ın demiryolu teknolojileri Berlin'de sergilendi. Şirketin geliştirdiği milli demiryolu teknolojileri InnoTrans Berlin 2016 Fuarı'nda görücüye çıktı.

Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. Yasin Cengiz tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

VitrA’nın akıllı teknolojileri ile banyolarda maksimum hijyen sağlıyor!

Evde hijyenin banyodan başladığını bilen kadınlar, VitrA’nın geliştirdiği akıllı teknolojileri tercih ediyor. VitrA, hijyenden ödün vermeyen çözümleriyle, banyoların temizliğini kolaylaştırırken, zamandan da kazandırıyor.

Pendik Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi açıldı!

Pendik Kurtköy'deki Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi, Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla açıldı.

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ETA Zemin Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Kemal Elmas, Tolga Gündüzpolat, Ender Akarsu ortaklığıyla 240 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Beylikdüzü'nde kuruldu.

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mira Kent Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kaan Erçin tarafından kuruldu.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe- İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe- İstanbul Şubesi bugün açıldı.

Aveka Çevre Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Aveka Çevre Teknolojileri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Başakşehir 'de Ayla Özgür tarafından kuruldu.

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıtımsan Modern Yapı ve Yalıtım Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Serdil Burak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

ANKOMAK Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı 1 Haziran'da!

Uluslararası İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri Fuarı - ANKOMAK; 2016 yılında 21.kez kapılarını açıyor. Fuara sektörün öncü isimlerinin de katılması bekleniyor.

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik iletişim Haberi

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik iletişim

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilghar O.Kalkhoran tarafından kuruldu. 

Surface Laboratuvar Teknolojileri Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
1)Bilimsel altyapı ve laboratuvar sistemleri üretimi ve kurulumu, 2)Bilimsel araştırma cihazları, nanoteknoloji ve yüzey analiz sistemleri; satış, uygulama, teknik servis ve ürün geliştirme, 3)Proje danışmanlık hizmetleri, 4)Laboratuvar ve test hizmetleri, 5)Temiz oda ve hijyenik havalandırma sistemleri kurulumu, 6)Her türlü kimyasal üretim ve bunların ticareti. 7)Her türlü endüstriyel malzeme, metal eşya; üretimi ve ticareti, 8)Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri, 9)Her türlü mimarlık ve mühendislik işleri, 10)Her türlü elektrik mekanik proje ve taahhüt işleri, 11)Her türlü endüstriyel tasarım işleri, 12) Otel, motel, tatil köyü, pansiyon, dinlenme tesisi gibi her türlü konaklama...