15 / 05 / 2024

Sürmeli Hotel iletişim

Sürmeli Hotel iletişim

Sürmeli Hotel'den rüya gibi bir fırsatç Yeni yılın ilk gününe huzur dolu bir başlangıç için; Sürmeli Hotel’ den rüya gibi bir konaklama fırsatı sizleri bekliyor.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim!

Basın Ekspres Cathay İnşaat Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ofis, ticari alanlar ve konutlardan meydana gelen proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cathay Group tarafından inşa edilecek proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Sky Tower Hotel Düzce iletişim!

Sky Tower Hotel Düzce iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Devri tatil konsepti ile 6 yıl boyunca her şey dahil tatil imkanı sunan proje 2 yıldır faaliyet gösteriyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon!

Toplam 184 adet odadan meydana gelen projede Ramazan ayına özel yüzde 40'a varan indirim sağlanıyor. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi.

SKY Tower Hotel iletişim bilgileri!

Akçakoca'ya kıyısı bulunan otelde devri tatil dönemi başladı. SKY Tower Hotel iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Projede lansmana özel avantajlar sunuluyor.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim!

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Tatil fırsatları devam eden projede 6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanıyor.

Sürmeli Hotel iletişim Haberi

Sürmeli Hotel iletişim

İstanbul’un merkezi; Gayrettepe’de bulunan Sürmeli Hotel, 2013’ ü noktalarken yeni bir yıla keyif içinde başlamanız için, standart odalarında yılbaşı gecenizi en huzurlu şekilde geçirme fırsatı sunuyor. Sürmeli Hotel İstanbul’ da ikram kokteylinizi yudumlarken, sizin ve sevdiklerinizin ağzı tatlanacak. Odanıza gelecek meyve ve içecek ikramlarıyla geceniz daha da tatlanırken; Sürmeli Hotel’ in mis gibi kokan çarşaflarında ve yumuşacık puf yastıklarında farkında olmadan huzur içinde uykuya dalacaksınız. Yeni yılın ilk sabahında ise Sürmeli Hotel’ in usta ellerinden hazırlanan, zengin brunch ile yeni yıla benzersiz lezzetlerle başlayacaksınız.


Dilerseniz Sürmeli Hotel İstanbul’ un Red Suite odasında romantik, unutulmaz ve özel bir yılbaşı gecesi de geçirebilirsiniz. Bir adet şampanya ve usta ellerin gala yemeğiyle, geceye romantik bir başlangıç yapabilirsiniz. Yemeğin ardından, full mini bardan dilediğiniz...