09 / 05 / 2024

Suryapı TEM nerede konumlanıyor

Suryapı TEM nerede konumlanıyor

Yüzde 10 indirim imkanıyla ön satışlarına başlanan Suryapı TEM projesinin satış ofisi hizmete açıldı. Yüzde 50 peşiantla 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan proje, Maslak'a 5 dakika uzaklıkta yükseliyor...

Semt Bahçekent Suryapı fiyat bilgisi!

Metroya, TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın olması ile dikkat çeken Suryapı Semt Bahçekent projesinde 2019 yılına kadar yüzde 5 peşinatla ödeme yapmak mümkün...

TEM Avrasya Konutları nerede?

TEM Avrasya Konutları 612 konut, 3 dükkan, spor salonu, lise ve camiden meydana geliyor. TEM Avrasya Konutları'nda ön talepler toplanıyor. Peki TEM Avrasya Konutları nerede?

Fuzul TEM Konutları nerede?

Gaziosmanpaşa Fuzul TEM Konutları toplamda 612 adet daireden meydana gelecek. Peki, Fuzul TEM Konutları nerede?

Sultangazi TEM Point nerede?

TEM Point Residence'de anahtar teslimleri 2018 yılının son çeyreğinde gerçekleşecek. Peşinde yüzde 10 indirim uygulanan proje 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Sultangazi TEM Point nerede?

Tem 34 Projesi nerede hayata geçirilecek?

34 markalı projelerin ikincisi olan tem 34, 200.000 metrekarelik kapalı alanıyla İstanbul’un en önemli üretim, depolama ve sanayi merkezi olarak konumlanıyor.

Brooklyn Park nerede?

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?

Esenyurt TEM 34 nerede?

2 etap şeklinde inşa edilen projed Eşbah Yapı ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Projenin 200 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor. Peki Esenyurt TEM 34 nerede?

TEM Point nerede?

TEM Point Konutları Gül Proje imzası ile hayata geçirilecek. İçerisinde 1+0'dan 4+1'e kadar kadar farklı daire seçeneği sunulan proje 75 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Peki TEM Point nerede inşa edilecek?

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Kağıthane Seba Office nerede?

Lansmana özel indirimler yapılan Seba Office Boulevard projesi TEM Otoyolu ve E-5 gibi ana bağlantı yollarına yakın konumda yükseliyor. Peki Kağıthane Seba Office nerede?

Suryapı TEM nerede konumlanıyor Haberi

Suryapı TEM nerede konumlanıyor

İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçirilen Suryapı TEM projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 5 indirim uygulanıyor.


Suryapı tarafından inşa edilen Sur Yapı TEM projesi;  Hasdal Kavşağına 7 km, Türk Telekom Arena'ya 13 km ve Maslak'a sadece 14 kilometre mesafede yükseliyor. 


120 bin metrekare büyüklüğündeki dev şehir parkının hemen yanında konumlanan Sur Yapı TEM projesi satış ofisi hizmete açıldı.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sur Yapı TEM Residence,  239 adet daireden oluşuyor. Projede ön satışlar devam ediyor.


Suryapı TEM satış ofisi: Yunus Emre Mahallesi 1626.Sokak Sultangazi-İstanbul


Sur Yapı TEM satış ofisi

Telefon: 0212 651 16 63 

Web: www.suryapi.com.tr/temprojesi

Merve...