17 / 05 / 2024

Suryapı TEM projesi

Suryapı TEM projesi

Sur Yapı’nın Maslak’a 5 Dakika Yakınlıktaki TEM Projesi lansman öncesi yüzde 10 indirim, yüzde 50 Peşin 48 Ay vade farksız ödeme fırsatı ve herkesten önce evinizi seçme ayrıcalığıyla satışta.

Emlak Konut TEM 34 Tahtakale değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

TEM Avrasya Evim Türkiye Fuarı’na katılıyor!

TEM Avrasya projesi, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Duesseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılmak üzere Avrupa’ya gidiyor.

Ekrem İmamoğlu'dan 'ikinci metrobüs' projesi!

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında TEM otoyolu üzerine Sultanbeyli'den Esenyurt'a kadar bir ekspres hat projesi hazırladıklarını açıkladı. 

TEM 34 Tahtakale 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakale projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

TEM Otoyol Projesi'nin Türkiye ağının tamamlanma oranı nedir?

İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, TEM (Trans-European Motorvvays) Projesinin Türkiye ağının tamamlanma oranını Bakan Turhan'a sordu...

Eyüpsultan-Kağıthane Tem Otoyolu kavşak projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan - Kağıthane Tem Otoyolu Hasdal Bölge Önü Kavşağı Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Emlak Konut, TEM 34 Tahtakele'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakele projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Tem 34 İkitelli projesi geliyor! Yeni Proje!

Akyapı ve Eşbah Yapı İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde Tem 34 İkitelli projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje ulaşım kolaylığı açısında eşsiz konumda yükseliyor..

Tem Avrasya, MIPIM 2018'e katılıyor!

Fuzul Yapı’nın TOKİ ile hasılat paylaşım modeliylehayata geçirdiği TEM Avrasya projesi yarın kapılarını açacak olan MIPIM 2018'e katılıyor...

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Suryapı TEM projesi Haberi

Suryapı TEM projesi


Sur Yapı'nın yeni projesi son yıllarda konut yatırımlarının yoğunlaştığı, başta Maslak bölgesi olmak üzere İstanbul'un birçok ticari merkezine kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. TEM otoyolu Gaziosmanpaşa kavşağından giriş yapılarak proje lokasyonuna ulaşım sağlanıyor. Sur Yapı TEM projesi ön satışları Güneşli Corridor ve Edirnekapı Axis İstanbul satış ofislerinden yapılıyor. 

Proje, ayrıca bölgenin oksijen kaynağı olan 120 bin metrekare büyüklüğündeki dev şehir parkının hemen yanı başında, Türk Telekom Arena'ya 13 km ve Maslak'a 14 kilometre mesafede yer alıyor.  Proje 239 daireden oluşuyor. 


Telefon: 0212 651 16 63 

Web: