04 / 05 / 2024

suudi prensi Alwaleed bin Talal

suudi prensi Alwaleed bin Talal

Suudi Prensi Alwaleed bin Talal, 1,6 kilometre uzunluğunda bina inşa edeceğini açıkladı...

Suudi Veliaht Prensi, geleceğin doğayla uyumlu sıfır karbon şehrini duyurdu!

NEOM içindeki The Line projesini açıklayan Suudi Veliaht Prensi, "Çizgi çekmenin zamanı geldi" diye konuştu.

Suudi Veliaht Prensi: İran ile savaş küresel ekonomiyi çökertir!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti ve İran ile yaşanan gerilime ilişkin açıklamalar yaptı. Bin Selman, İran ile askeri değil, siyasi bir çözümü tercih edeceğini belirtti.

Suudi Prens El Velid Bin Talal Türkiye'de 4 otelini satıyor!

Yolsuzluk suçlamasıyla iki aydan uzun süre gözaltında kalan Suudi Prens Alwaleed bin Talal’ın şirketi, İsviçre merkezli Mövenpick Hotels'i satıyor. Mövenpick'in Türkiye'de de 4 oteli bulunuyor.

Suudi Arabistan iflas ederse piyasa etkisi ne olur?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR köşe yazısında iflas olasılığı konuşulan Suudi Arabistan'ın Gayrimenkul Sektörü üzerindeki Olası Etkileri üzerine görüş ve düşüncelerini " kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Suudi sermayesine İstanbul çağrısı!

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, “hukuk faciası” diye nitelediği ABD’nin 11 Eylül kararıyla Suudi Arabistan’a, “senin paralarına el koyacağım, buna kılıf hazırlıyorum” dediğini söyledi. .

Türk müteahhitlerden Suudi Arabistan atağı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Yenigün, Suudi Odalar Konseyi Milli Gayrimenkul Komitesi Başkanı Şuveyir ile bir araya geldi

Suudi Arabistan, Oger'in kurtarılması görüşmelerini durdurdu!

Suudi Arabistan hükümetinin, dev inşaat taahhüt şirketi Oger'in, batmasını önlemek için gerekli olan milyarlarca dolarlık borç erteleme görüşmelerini durdurduğu bildiriliyor.

Tekfen İnşaat'tan Suudi Arabistan'a 299.3 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat, Suudi Arabistan'da yatırımı Aramco tarafından yapılan Yanbu – Cidde arasında toplam 333 kilometrelik uzunluğundaki 20''benzin ve 24'' jet yakıtı boru hattı projesinin inşaatı işini 299 milyon 312 bin dolara yapacak.

Suudi Oger Ltd inşaat şirketinin iflası bekleniyor!

Türk Telekom'un yüzde 55'ine sahip Oger Telecom'u bünyesinde barındıran, Suudi Arabistan merkezli Saudi Oger'in inşaat şirketinin iflasını ilan etmesi bekleniyor.

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Kuleli Askerli Lisesi binası Suudi Arabistan Kralı'na mı satıldı?

TSK içindeki bir grup askerin darbe girişiminin ardından OHAL kararnamesiyle kapatılan askeri okullar hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kuleli Askeri Lisesi binası ve yerleşkesiyle birlikte, Suudi Arabistan Kralı'na satıldı.

Bereket Döner Suudi Arabistan'da fabrika kuruyor!

Bereket Döner, yüzünü yurtdışına çevirdi. Şirket En fazla franchising talebi aldığı ülkelerden Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da fabrika kuruyor. Alınan bilgilere göre fabrikanın inşaatı bitmek üzere.

Suudi Arabistan'daki 3 Türk inşaat işçisinden yardım çağrısı!

Seydikemer'den Suudi Arabistan'a çalışmaya giden 3 Türk inşaat işçisi, tadilat yaptıkları üniversite inşaatında arkadaşları İlyas Dargın'ın ölümüyle başlayan soruşturma kapsamında, 7 aydır Türkiye'ye dönmelerinin engellendiğini öne sürdü.

suudi prensi Alwaleed bin Talal Haberi

suudi prensi Alwaleed bin Talal
Forbes 'un en zengin işadamları listesinde servetinin 10 milyar dolar az gösterildiğini söyleyen Suudi Prensi Alwaleed bin Talal, iddialı bir yatırıma hazırlanıyor. Alwaleed bin Talal, 828 metre uzunluğundaki dünyanında en uzun binası olan Burj Halife'ye rakip olacak 1,6 kilometre uzunluğunda gökdelen inşa etmeye hazırlanıyor. Talal, bu bina için Emaar Properties'i ortaklığa davet...