18 / 05 / 2024

Suudi turistler karadeniz turları

Suudi turistler karadeniz turları

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Araplar Karadeniz'de konut ve fındık bahçesi alıyor!

Karadeniz Bölgesi, Ortadoğulu yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Bölgeye gelen Arap turistler konut ve fındık bahçesi alıyor.

Karadeniz'de fındık bahçesi ilk kez Araplara satıldı!

Karadeniz'i son zamanlarda çok sık ziyaret eden Arap turistler, Ordu'da gayrimenkul alımını sürdürürken ilk kez fındık bahçesi satışı yapıldı...

Arap yatırımcılarından Karadeniz'e milyarlık yatırımlar!

Arap yatırımcılar Türkiye’ye akın etti. Dubaili Armada Grup, Trabzon’da 1 milyar dolar yatırımla ayyıldız konseptinde otel, kongre merkezi ve marina inşa edecek. Suudi Emaar ise Karadeniz’e ‘Disneyland’ı getirmeyi planlıyor.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

Doğu Karadeniz Arap turistlerin yeni gözdesi!

Doğu Karadeniz Körfez ülkelerinden gelen Arap turistler sayesinde Doğu Karadeniz'e gelen turist sayısı, yatak kapasitesi ve yabancılara gayrimenkul satışlarında artış meydana geliyor.

Arap turistler rotasını Bursa'dan Karadeniz'e çevirdi!

Geçtiğimiz yıl 600 bin dolayında Arap turist ağırlayan Bursalı acenteler, Arapların ramazan rezervasyonlarında rotayı Karadeniz'e çevirmesinin şaşkınlığını yaşıyor.

Arap turistler Karadeniz'de yatırıma başladı!

Son 4 yılda Karadeniz'e gelen Arap turist sayısı 7.5 kat arttı. Karadeniz'in doğal güzellikleri özellikle bölgeye gelen Arap turistlerin ilgisini çekiyor.

Körfez ülkelerinden Doğu Karadeniz'e rağbet arttı!

Körfez ülkelerinin Doğu Karadeniz'e ilgisinin artması sonucu 2015 turizm sezonu öncesi Suudi Arabistan'ın dört şehrinden Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a 171 charter seferi anlaşması yapıldı.

Turistler Karadeniz'i MyDoka ile gezecek!

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nce hayata geçirilen mobil uygulama "MyDOKA" sayesinde yöreye gelen yerli ve yabancı turistler, kendi imkanlarıyla şehirleri gezebilecek. Mehmet Şentürk uygulama hakkında bilgi verdi...

Arap turistler kesenin ağzını açtı!

Visa Europe’un rakamlarına göre Araplar’ın Visa kartlarıyla Türkiye’de bu yaz yaptığı harcamalarda büyük artış oldu. Suudi Arabistan’lı turistler, yüzde 72’lik artışla 93.7 milyon euro harcama yaptı.

Güneydoğu Bölgesi'nden Doğu Karadeniz'e turist akını!

Güneydoğulu turistler tatil için Doğu Karadeniz Bölgesi'ni tercih ediyor. Yapılan yeni yollarla ulaşım imkanlarının kolaylaşması ve güvenlik risklerinin asgariye inmesi Güneydoğulu turistlerin Rize'ye akın etmesine neden oldu.

Suudi turistler Trabzon uçağına 12 bin rezervasyon yaptırdı!

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi.

Suudi turistler karadeniz turları Haberi

Suudi turistler karadeniz turları

SUUDİ Arabistan'dan Trabzon'a Mayıs ayı itibariyle yapılacak carter uçak seferleri için 12 bin koltuğun satıldığı belirtildi. Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Körfez ülkeleri ile bölgemiz arasında turizmin geliştirilmesi yolunda büyük bir mesafe alındığını söyledi. Hacısalihoğlu "Suudi Arabistan'ın Elkasım, Yanbu ve Damman bölgelerinden turizm seyahat acenteleri temsilcileri ajansımızın ve odamızın destek ve organizasyonu ile bölgemizde incelemelerde bulunuyor. Geçen hafta da Ürdün'den gazeteci ve seyahat acentelerinden gelen bir grup yine bölgede ağırlandı. Trabzon'a çok sayıda Ürdünlü'nün gelmesini bekliyoruz" dedi. Hacısalihoğlu, ticaret ve sanayisi odası mensupları olarak turizmin yanında ticaretin de geliştirilmesini amaçladıklarını belirterek özellikle körfez ülkelerinden bölgemize müteahhitlik sektöründe ciddi bağlantılar gerçekleştirildiğini kaydetti, ilimizde yükselen konut ve yapı stokunun eritilmesinde Körfez ülkelerinin büyük...