13 / 05 / 2024

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu

Türkiye'den gayrimenkul alımını kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kurulan ilk "Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun imzaları atıldı. İlgili fon ile ilk etapta Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tmm Tüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon 575 bin TL sermaye bedeli ile Öztatlı Otomotiv Petrol Ürünleri tarafından kuruldu.

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda DLK Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından 36 milyon 52 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euroesta Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Erhan Uraş tarafından kuruldu.

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu Haberi

Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu

Suudi Arabistanlı yatırımcıların Türkiye'den gayrimenkul alımını kolaylaştırmak ve hızlandırmak adına kurulan ilk "Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun imzaları atıldı. İlgili fon ile ilk etapta Türkiye'ye 500 milyon dolarlık yatırım planlanıyor.


Toplantıda verilen bilgiye göre, Türkiye ve Suudi Arabistan arasında karşılıklı artmakta olan yatırımlara yeni bir soluk getirecek olan, kendi alanınında bir ilk olması açısından da büyük önem taşıyan Suudi-Türk Gayrimenkul Yatırım Fonu, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe inşaat ve proje geliştirme konusunda uzun yıllardır faaliyet gösteren Merosa Uluslararası Gayrimenkul Yatırım ve Gulf Group Yatırım ile Suudi Arabistan'ın yatırım şirketlerinden Nomw Capital’ın iş birliği ile hayata geçirildi.


Başbakanlık himayesinde hayata geçirilen projenin imza töreni Türk ve Arap iş adamlarının katılımıyla bugün İstanbul'da gerçekleştirildi.


İmza töreninin ardından Merosa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, Nomw Capital CEO'su Dr....