04 / 05 / 2024

Suv Yapı izmir projeleri

Suv Yapı izmir projeleri

Suv Yapı İzmir'in Çeşme ilçesinde 2 yeni projeye başlayacak. Mi’Marin Aya Yorgi ve Mi’Marin Ovacık projelerinin 30 Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

Fiat Egea Cross fiyatlarında görülmemiş değişim! Mayıs fiyat listesinde 184 bin lira yaptı Hybrid seçeneği de eklendi

Fiat Egea Cross, teknolojik donanımları, yerden yüksek SUV yapısı, heybetli şasi ile sağladığı kaslı görüntüsü, Hybrid motor seçenekleri, az yakan ideal tüketim verileri sunan sürüş sistemleriyle tüketicinin en çok rağbet gösterdiği araçlardan. Fiat Egea Cross fiyatından büyük değişim var!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat!

Ege Yapı İzmir Bademli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi ön talep topluyor! Yeni Proje!

Konut projeleri için yatırımlarını hızlandıran Ege Yapı İzmir'de hayata geçireceği Bademli İzmir Projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

Dap Yapı İzmir güncel fiyat!

Dap Yapı İzmir güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Dap Yapı imzasını taşıyan projeden bankasız, kefilsiz senetle ev sahibi olunuyor.

Dap Yapı İzmir örnek daire!

Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun ön tarafında yükselen  Bornova Dap İzmir projesinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor..

Dap Yapı İzmir'de 299 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir projesi Bornova’da Atatürk Stadyumu’nun ön tarafında yükseliyor..

Mar Yapı İzmir'deki yeni projesi için düğmeye bastı!

İstanbul’da oluşturduğu ‘G’ konseptini İzmirlilerle tanıştıracak olan Mar Yapı, 2018 yılında İzmir’e yakışır bir “G” projesine imza atıyor..

 Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları!

Dap Yapı İzmir daire satış fiyatları 259 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor...

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları!

Dap Yapı İzmir Bornova'da lansman dönemine özel cazip fiyat ve ödeme fırsatları sunuluyor. Dap Yapı İzmir Bornova fiyatları 199 bin TL'den başlıyor. 

Suv Yapı izmir projeleri Haberi

Suv Yapı izmir projeleri


Suv Yapı İzmir'in Çeşme lçesinde 2 yeni projeye başlayacak. Mi’Marin Aya Yorgi ve Mi’Marin Ovacık projelerinin 30 Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.  İşte projelerin detayları..


1-) Mi’Marin Aya Yorgi projesi!

SUV Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mi’Marin Aya Yorgi projesi 25 adet konuttan meydana geliyor. Mi’Marin Ayayorgi projesinde 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.  


Mi’Marin Aya Yorgi projesinin 30 Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 


Firma adresi: Mucibur Rahman Sok. No:6 İzmiroğlu İş Merkezi K:3 D:312 Konak İzmir


2-) Mi’Marin Ovacık projesi!


Mi’Marin Ovacık projesi 17 adet daireden meydana geliyor. Projede 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri mevcut. 


5 bin 312 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Mi’Marin Ovacık projesinde teslimlerin 30 Haziran 2018'de yapılması planlanıyor. Mi’Marin Ovacık projesi Çeşme Merkez otoban gişelerine 5 dakika...