04 / 05 / 2024

Süvarinin yurtdışında kaç mağazası var

Süvarinin yurtdışında kaç mağazası var

Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. Şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında Eylül depremi! Çiftçiler aman dikkat! Fiyatlar kaç TL oldu? 

Çiftçiler yurt içi borsalardaki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? İşte 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru

Euro kuru 31 Mayıs 2023 Çarşamba sabahında yüzde 1,63 oranında değer kazandı. Peki euro bugün ne kadar? 31 Mayıs Çarşamba euro kaç TL? Son dakika euro/TL kuru.

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

iRobot süpürgelerde yüzde 15 indirim fırsatı! iRobot süpürge fiyatları kaç TL? 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

iRobot süpürgelerde, evlenenlere ve evini yenileyenlere özel 6-19 Haziran tarihleri arasında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Peki iRobot süpürge fiyatları kaç TL? 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Tekno fırsatlar başladı! Oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak kampanya! 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tekno Fırsatlar adı altında oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! Peki, Teknosa'da oyuncu bilgisayarları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Mithat Yenigün: İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün Ekonomi Reformu Paketi hakkında yaptığı değerlendirmede "İlave adımlarla istihdamı yurtdışında artırmaya hazırız" dedi.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Kazakistan-Özbekistan sınırında Orta Asya Uluslararası Ticaret Merkezi inşa edilecek!

Kazakistan-Özbekistan sınırında kurulması planlanan Uluslararası Ticaret Merkezi için arsa tahsis işlemleri yapıldı. 

Süvarinin yurtdışında kaç mağazası var Haberi

Süvarinin yurtdışında kaç mağazası var

Süvari, erkek giyimin Adana'da doğan temsilcisi. Yönetim merkezini zaman içerisinde İstanbul'a taşıyan Süvari, yurtiçinde ve yurtdışında kesintisiz büyüme içerisinde. 108'i yurtiçinde, 42'si yurtdışında olmak üzere 150 mağazası bulunan Süvari, son iki yılda 22 yeni şube açtı. 2015'te yüzde 15'lik büyüme gerçekleştiren şirket, bu yıl içinde 10 yeni mağaza daha devreye alacak. Süvari Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Coşkun, "Agresif bir büyüme içerisinde olmayacağız. Ancak fırsatları değerlendirme adına adımlarımız tabii ki olacak" diye konuşuyor. Bu yılın sonuna kadar verimlilik önceliğinde hareket edeceklerini kaydeden Coşkun, "Mağaza metrekare verimliliğimizi ve çalışan eğitimimizi ön planda tutacağız. Fırsat sunan AVM'lerde de olacağız"...