16 / 05 / 2024

Süzer Grubu Konut projeleri

Süzer Grubu Konut projeleri

Süzer Grubu, İsrail merkezli ASRR Capital ile birlikte Miami'de okyanus kenarında gerçekleştirilecek bir konut projesi için kontrat imzaladı.

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Orta gelir grubu konut kampanyası ile konut üretimi artacak! Yeni Evim, birinci el konutu destekleyecek! 

Sosyal Konut Projesi sonrası orta gelir grubu konut kampanyası için de tüm ayrıntılar dün bir bir açıklandı. GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, kampanya ve detayları ile ilgili açıklamalarda bulundu ve konut üretiminin artacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak? 

Orta gelir grubu konut kampanyası ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Orta gelir grubu konut kampanyası ile ilgili detaylar...

Ev almak isteyenlere müjde! Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu!

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi geldi. Orta gelir grubu konut kampanyasında tarih belli oldu... İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamaları...

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu!

Orta gelir grubu konut kampanyasının detayları belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığının 250 bin sosyal konut kampanyasından sonra bu defa orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. İşte detaylar...

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

İkinci el değil sıfır konut satışı desteklenmeli!

2020 yılının pandemi nedeniyle çok zor geçtiğine işaret eden Anadolu iş dünyası temsilcileri, 2021 yılı beklenti ve öngörülerini açıkladı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, 2021'de ikinci el değil sıfır konut satışlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

O ilde sıfır konut fiyatları yüzde 29.5 arttı!

İBB İPA İstanbul İstatistik Ofisi'nin yayınladığı verilere göre, İstanbul’da, Kasım 2020'de, konut satışları, yıllık yüzde 15,1 azaldı. Konut fiyatlarındaki artış ise sıfır konutlarda yüzde 29,5, ikinci el konutlarda yüzde 27,3 olarak gerçekleşti.

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Rusya’dan İsrail’in Doğu Kudüs’te yeni konut inşa etme planına kınama!

Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzya, İsrail’in Doğu Kudüs’te binden fazla konut inşa etme planlarından endişe duyduklarını dile getirdi.

Sıfır konut stokunu eritmek için ek teşviklere ihtiyaç var!

GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun yaptığı açıklamada ikinci el piyasaların menkulleşme potansiyeline işaret ederek birinci el konut stokunu eritmek için daha kapsamlı ek önlem ve teşviklere ihtiyaç olduğunu söyledi.

Süleyman Çetinsaya: Konut kampanyaları sektör temsilcilerini mutlu etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, ''Konut piyasası açısından hareketliliğin azaldığı bir dönemde bankaların konut kredisi vade oranlarını aşağıya çekmesi konut alımını kolaylaştıracağı gibi biz sektör temsilcilerini de mutlu etti'' diye konuştu.

Süzer Grubu Konut projeleri Haberi

Süzer Grubu Konut projeleri

Güney Florida'daki ilk projesini gerçekleştirmeye hazırlanan İstanbul merkezli Süzer Grubu, Alex Sapir ve Rotem Rosen'in idaresindeki ASRR Capital ile birlikte 8955 Collins Avenue adresindeki 41 mülk sahibi ve konut idaresine 40 milyon dolar ödeme yaparak buradaki mülkleri satın alacak.


Okyanus kenarındaki bölgede alım işleminin 45 gün içerisinde tamamlanması, arazideki binaların yıkılmasının ardından konut ve otel inşasının ise Aralık'ta başlaması bekleniyor.


Bankacılık ve enerji yatırımları bulunan ve İstanbul'daki Ritz-Carlton'un da sahibi olan Süzer Grubu, ABD'deki ilk satın alımını iki ay önce New York'ta yapmıştı. Grup, İsrailli ASSR Capital ile birlikte 218 Madison Avenue adresinde de bir konut projesi planlıyor.


Miamideki projede Süzer Grubu 7 Yildizli bir Otel ve dunya markasi taninmis restoranti bu proje icinde bunyesine katacak.


ASRR ve Suzer grubunu bu Gayrimenkul isleminde...