16 / 05 / 2024

Süzer Grubu otel mimai

Süzer Grubu otel mimai

ABD’deki yatırımlarını sürdüren Süzer Grubu, New York’taki rezidans projesinin ardından bu kez Miami’de 105 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek yeni bir otel projesine start verdi.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Mahmutbey'e 195 odalı yeni otel geliyor!

İstanbul Mahmutbey'e 195 odalı otel inşa edilmesi düğmeye basıldı. Söz konusu otel 322 milyon 324 bin 105 TL'ye mal olacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Dorak Holding ve HIS Global yeni otel açacak!

Dorak Turizm ile Japon turizm devi HIS Global Kapadokya'da ve Pamukkale'de yeni otel açmak için çalışmalara başladı.

Doğa Koleji dördüncü kez satışa çıktı!

Doğa Koleji'nin dördüncü kere satış sürecine çıkarıldı. Doğa Koleji'ne talip olanlar arasında Süzer Grubu'da yer alıyor. Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, konu ile ilgili “Pazarlıklar devam ediyor. Olmama ihtimali de büyük” diye konuştu...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

Süzer Grubu otel mimai Haberi

Süzer Grubu otel mimai

Geçtiğimiz aylarda New York’un en eski binalarından birini satın alarak lüks bir rezidans projesinin inşaatına başlayan Süzer Grubu, ABD’deki gayrimenkul yatırımlarına Miami ile devam ediyor. Süzer Grubu, Miami’de 40 milyon dolara satın aldığı arazinin üzerine ultra lüks bir otel inşaatına başlamak için gün sayıyor. Four Seasons Hotel & Private Residences’ın hemen bitişiğinde yer alan arazi, Miami’nin en seçkin noktalarından birinde bulunuyor.


Miami’deki çalışmalarını ABD merkezli ASRR Capital ile birlikte yürüten Süzer Grubu, Miami’de 8955 Collins Avenue’daki projeyi toplamda 105 milyon doları aşan bir yatırımla gerçekleştiriyor. Süzer Grubu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, satın alınan arazideki mevcut binaların yıkılacağını ve hemen ardından da yılın son çeyreğinde inşaat sürecinin başlamış olacağını belirtti. 80 odalı olarak inşa edilecek ultra lüks otelin içerisinde...