03 / 05 / 2024

süzer Serdar Sarıca

süzer Serdar Sarıca

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu...

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

EYT'de yeni reçete belli oldu! Bakan Bilgin ve AK partili o isimden sürpriz açıklama! EYT çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? 

"EYT yasası ne zaman çıkacak" sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ​​​​​​​ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

Serdar Ortaç vasiyetini ilk kez açıkladı! Bakın serveti ne kadarmış...

Şarkıcı Serdar Ortaç vasiyetini ilk defa açıkladı. İşte 40 milyon değerinde evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç'ın vasiyeti...

Lale Kısıklı Konakları Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerinde yükselecek!

İstanbul Kısıklı'daki Çamlıca Alman Hastanesi'nin yerine "Karma yaşam merkezi" inşa edilecek.

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süzer Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Ceylan tarafından kuruldu.

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Kubbe Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Sarımehmet ve Temel Baltacıoğlu tarafından kuruldu.

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazako Madencilik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Sözer tarafından kuruldu.

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Location Desing İnşaat Yapı ve Restorasyon Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Emekci, Yusuf Bahadır Sarıca ve Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Gayrimenkul Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ergüven Sarıca tarafından kuruldu.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

süzer Serdar Sarıca Haberi

süzer Serdar Sarıca

Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring’in Genel Müdürlüğüne Serdar Sarıca atandı. Finans sektöründe 20 yıla yakın deneyim sahibi olan Serdar Sarıca, 2012 yılından bu yana Kent Factoring bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.


1973 doğumlu olan Serdar Sarıca, 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Bilgi Üniversitesi’nde “Sivil Toplum Kuruluşlar ve Avrupa Birliği” üzerine lisans programını bitirmesinin ardından meslek hayatına 1997 yılında Osmanlı Bankası A.Ş.’de başladı. 1999-2005 yılları arasında Alternatif Bank A.Ş.’de çeşitli birimlerde görev üstlendi. 2005 yılında MNG Faktoring A.Ş. ile faktoring sektörüne geçen Sarıca, 2012 Ekim ayına kadar bu kurumda Krediler Koordinatörü olarak çalıştı. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan SPK Temel Düzey ve SPK Kurumsal Yönetim...