04 / 05 / 2024

Symbol Kocaeli kompleksi

Symbol Kocaeli kompleksi

KAVANLAR Şirketler Grubu 2015 Nisan ayında hizmete girecek olan Symbol Kocaeli kompleksi için 220 milyon dolarlık yatırım yaptı. Kavanlar Şirketler Grubu CEO'su Cengiz Kavan'Kocaeli'ne bir 'Çılgın Türk' gerekiyordu, o misyonu biz üstlendik" dedi...

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Kocaeli Darıca'ya dev spor kompleksi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı?

Symbol Kocaeli, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli yılbaşında açık mı? Symbol Kocaeli yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Symbol Kocaeli 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Kocaeli İshakçılar Spor Kompleksi inşaatı başladı!

İshakçılar halkından gelen talep üzerine burayı adeta bir spor üssü haline getirmeye kararlı olan Derince Belediyesi, ilk etapta spor kompleksi inşaatında çalışmalara başladı

Symbol Kocaeli kompleksi Haberi

Symbol Kocaeli kompleksi

KAVANLAR Şirketler Grubu 2015 Nisan ayında hizmete girecek olan Symbol Kocaeli kompleksi için 220 milyon dolarlık yatırım yaptı. Kavanlar Şirketler Grubu CEO'su Cengiz Kavan'Kocaeli'ne bir 'Çılgın Türk' gerekiyordu, o misyonu biz üstlendik" dedi. 


4 bin konut yaptı 


Son 8 yılda 4 bin konut üretip üretim tamamını sattıklarını kaydeden Kavan,"4 ekonomik kriz ortamı yaşadım. Ekonomik kriz ortamlarında işadamlığını öğrendim diyebilirim. Kocaeli, Türkiye'nin her tarafından göç alıyor. Türkiye İstatistik Kurumu rakamlarına göre geçen yıl 162 bin kişi buraya göç etmiş. Son dönemde İstanbul'dan Kocaeli'ne göç edenlerin sayısında da ciddi artış var. Bunu göz önüne alarak, içinde 450 yataklı hastane,otel, kongre merkezleri île alış veriş yapılacak dükkanların yer alacağı komple bir tesisi yapmaya karar verdik. Hastaneye gelen hasta ve yalanları alışık olmadık şekilde hastanede...