06 / 05 / 2024

T-Roc fiyat Mayıs 2022

T-Roc fiyat Mayıs 2022

Volkswagen Yeni T-Roc, tamamen yenilenmiş iç mekanıyla ön plana çıkıyor. Stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alan T-Roc, en çok merak edilen otomobillerden. Peki Volkswagen Yeni T-Roc Mayıs 2022 fiyatları kaç lira oldu? En ucuz Volkswagen Yeni T-Roc ne kadar? İşte 30 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Akaryakıtta yeni ay müjdesi! Yarın indirim geliyor: 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Akaryakıtta yeni ayın ilk indirim müjdesi geldi. Peki 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Volkswagen T-Roc'ta Mart kampanyası! 60 ay vadeye kadar kredi veriliyor! Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi 

Araba almak isteyenler için Volkswagen'den Mart ayı fırsatı geldi. Volkswagen, Mart ayına özel tüm arava modellerinde 60 aya kadar vade imkanı sunuyor. Volkswagen T-Roc fiyatı ne kadar? T-Roc Mart 2024 fiyatı kaç TL? Volkswagen T-Roc 27 Mart 2024 fiyat listesi.

ABD'de kişisel tüketim amaçlı harcamalar Mayıs'ta beklentiyi karşılamadı

ABD’de yapılan çekirdek kişisel tüketim harcamaları Mayıs ayında beklentilerin altında gerçekleşti. Kişisel tüketim harcamaları fiyat endeksi, Fed’in enflasyon göstergesi olarak dikkate alması nedeniyle önem taşıyor.

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 2 milyon 452 bin 60 TL oldu! Mayıs'ta fiyatlar katlandı!

Endeksa’nın verilerine göre Türkiye'de Mayıs ayı itibarıyla konut satış fiyatlarında yıllık değer yükselişi yüzde 116 seviyesinde kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Konut satışları yüzde 7,7 azaldı! 2023 Mayıs'ta 113 bin 276 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen Mayıs ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Türkiye genelinde Mayıs ayında 113 bin 276 konut satıldı.

TÜİK'den mayıs ayı enflasyon rakamları! Enflasyon mayıs ayında nasıl seyretmiş?

Mayıs ayına dair enflasyon rakamları resmi olarak açıklandı! Kira artış oranı ne olacak? TÜİK'in Mayıs ayı enflasyon verilerini sizler için derledik ve detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Mayıs ayı enflasyon anketi belli oldu!

Foreks Haber’in 17 ekonomist ile düzenlediği mayıs ayı enflasyon ve TL anketi sonuçlandı. Ankete göre, TÜFE’de mayıs ayı ortalama tahmin yüzde 0,06 artış yaşanırken, yıllık veride ise medyan tahmin yüzde 39,80 oranında ve ortalama ise yüzde 39,70 oranında artışa işaret etti.

İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek?

Türkiye 28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanını seçmek için ikinci kez sandığa gidecek. Peki, İkinci tur oy verme işlemi saat kaçta başlayacak? 28 Mayıs 2. tur cumhurbaşkanı seçimi saat kaçta bitecek? İşte detaylar...

2023 Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı! Asgari ücretlilerin umut ışığı Tofaş olacak!

2023 model Tofaş Şahin’in Türkiye fiyatı bir süredir gündemde yer alıyor. Peki üretimi devam eden Tofaş Şahin’in fiyatı belli oldu mu? İşte detaylar!

Akaryakıt fiyatlarında son dakika Mayıs şoku! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün ne kadar? Sürücüler dikkat

Brent petroldeki düşüşün ardından milyonlarca araç sahibi benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olup olmadığını merakla araştırmaya başladı. Peki benzin, motorin, LPG litre fiyatı bugün ne kadar? İşte Opet, PO, BP, Total, Shell 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Mutfak tüpüne dev indirim! 12 kg ev tüpü ne kadar? Aygaz, Milangaz 11 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Tüp kullanan vatandaşlar, mutfak tüplerine indirimin gelip gelmediğini kontrol ediyor. İşte Aygaz, Milangaz, Bizimgaz 11 Mayıs 2023 fiyat listesi!

T-Roc fiyat Mayıs 2022 Haberi

T-Roc fiyat Mayıs 2022

Volkswagen Yeni T-Roc, gelişmiş teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor ve stil sahibi kompakt SUV'ler arasında yer alıyor. Gelişmiş teknik özellikleriyle araba alacak kişileri cezbeden Volkswagen Yeni T-Roc,iç tasarımındaki krom ve parlak siyah yüzeylerle yüksek kalite sunuyor. 

Gösterişli aydınlatma sistemleri, güçlü ön ve arka tampon dizaynıyla dikkat çeken Volkswagen Yeni T-Roc, tamamen yenilenmiş iç mekanıyla da ön plana çıkıyor. T-Roc, üstün IQ.LIGHT – LED Matrix farlarıyla her şartta daha iyi bir görüş ve sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Panoramik açılır cam tavanıyla gün ışığını ve temiz havayı otomobilin içine dolduran Yeni T-Roc, 8 inç Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit” ve 10,25 inç Dijital Gösterge Paneli “Digital Cockpit Pro” ekrana sahip. 

Peki Volkswagen Yeni T-Roc Mayıs 2022 fiyatları kaç lira...