29 / 04 / 2024

TA Major Project of the Year

TA Major Project of the Year

Avrasya Geçişi Projesi, ITA - Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliği tarafından düzenlenen ITA Uluslararası Tünelcilik Ödülleri'nin Büyük Projeler dalında 'Yılın Projesi' (ITA Major Project of the Year) ödülüne layık görüldü.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Project İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hamide Yıldız Karaman tarafından kuruldu.

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Project Partner Proje Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esin Eştürk, Emre Susam, Kaan Tamtürk, Mahmut Hoşafçı ve Ekrem Taştanoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkmenbaşı Limanı New York’ta “ENR Best Project Ödülü” kazandı!

Türkmenistan’ı dünya ticaretinde lojistik merkez haline getirecek Uluslararası Türkmenbaşı Limanı; mühendislik, müteahhitlik ve mimari alanda dünyanın en prestijli ödülü olarak gösterilen “Global Best Project” ödülünü almaya hak kazandı. 

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Major Yapı Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Erdoğan Altuntaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Yeşilova Yan Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Avrasya Geçişi Projesi'ne ödül!

Avrasya Geçişi Projesi, ITA - Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliği tarafından düzenlenen ITA Uluslararası Tünelcilik Ödülleri'nin Büyük Projeler dalında 'Yılın Projesi' (ITA Major Project of the Year) ödülüne layık görüldü.

Eroğlu Seyrantepe Mix Project yakında satışta! İlk kareler!

Eroğlu Gayrimenkul Seyrantepe Mix Project için ön talep topluyor. Yakında satışa çıkacan olan Seyrantepe Mix projesinin temeli kısa süre önce atıldı...

New York'ta eski su depoları sanat eserine dönüşüyor: Watertower!

New York'ta kötü görünümlü, eski su depoları 'Water Tank Project' projesi ile sanat eserine dönüştürülüyor

Transtaş 5 yılda 10 havaalanı taşıdı

Transtaş, 5 yılda 10 havaalanının yapımında taşıma işlemlerini gerçekleştirdi.

70 yıllık pazar taşınıyor

Şehir dışından müşterileri olan Kadıköy'ün simgesi Salı Pazarı taşınıyor.

Rapsodi Evleri'nin 4. etabı satışta

Aktürk Rapsodi Evleri'nin 3 etabında yer alan konutlar erken teslim ediliyor. 4. etapta satışta.

Sarıyer Park'ta 660 bin YTL'ye!

Sarıyer Park'ta yedi bloktan dördünün kaba inşaatı tamamlanmış durumda

TA Major Project of the Year Haberi

TA Major Project of the Year

Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından karayolu tüneliyle birleştiren Avrasya Geçişi Projesi (İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi), ITA - Uluslararası Tünel ve Yeraltı Yapıları Birliği tarafından düzenlenen ITA Uluslararası Tünelcilik Ödülleri'nin Büyük Projeler dalında 'Yılın Projesi' (ITA Major Project of the Year) ödülüne layık görüldü.


Avrasya Geçişi Projesi'ni gerçekleştirmekte olan Yapı Merkezi ve SK E&C firmaları adına ödülü, Proje Müdürü Naim İşli ve Proje Müdür Yardımcısı Jin Moo Lee...