07 / 05 / 2024

tabela ve mihenk taşı yapım işi

tabela ve mihenk taşı yapım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Genelinde Tarihi Alanlarda Bilgilendirme Amaçlı Tabela Ve Mihenk Taşı Yapılması işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

Kafaları karıştıran tabela! Fiyatları gören isyan etti

İstanbul Sultangazi'de bulunan 'Et ve Balık K.' isimli kasabın tabela ve dükkan tasarımı müşteriler tarafından 'Et ve Süt Kurumu' mağazalarına benzetilyor. Dükkana gelenler, yüksek fiyatla karşılaşınca büyük tartışma oldu.

Akaryakıt fiyatlarında tabela değişiyor, acilen bakın! 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Son dakika motorin ve benzin fiyat haberi... Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları Brent Petrol tarafındaki gelişmelerle yön buluyor. Araç sahipleri de benzin ve motorin fiyatlarından endişeli. İşte 18 Mart 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Benzine indirim geldi! Akaryakıtta tabela resmen değişti! Opet, BP, PO, Total 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişiklikler akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Benzine indirim geldi! Akaryakıtta tabela resmen değişti! Opet, BP, PO, Total 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Mihenk Yatırım İnşaat Ve İlaç Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mihenk Yatırım İnşaat Ve İlaç Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Kaya ve Osman Kaya ortaklığında kuruldu.

Mihenk Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mihenk Dış Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Kara ve Ramazan Cihan ortaklığında kuruldu.

Çanakkale 1915 Köprüsü, 2023 hedeflerinin mihenk taşı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsüyle ilgili, "Söz konusu köprü, 2023 ve devamındaki hedefleri yerine getirmede önemli bir mihenk taşı olacak." dedi.

İSPARK'tan çevreci projeler!

İstanbul'un farklı noktalarında yer altına kurulan otoparkların üstü yeşil alan, spor alanları ve oyun parkları şeklinde düzenlenirken, otoparklardaki tabela ve ışıklı işaretçiler, güneş enerjisiyle çalışan çevreci tabelalarla değiştirilmeye başlandı.

41 okul yıkılıp yeniden yapılmalı!

Özel okullara, kreşlere terör polisiyle baskın yapıp tabela ve merdivenleri bile ölçen Milli Eğitim Bakanlığı, depremde yıkılma riski taşıyan okullarda eğitim veriyor.

Bilecik'te lodos nedeniyle çatılar uçtu!

Kentte gece başlayan ve giderek kuvvetlenen lodos, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Gece de etkisini sürdüren lodos nedeniyle bazı tabela ve çatılar uçtu, vatandaşlar yollarda yürümekte zorlandı.

Mihenk Rezidans Kağıthane'de 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 270 bin TL'den başlangıç gösterdiği Mihenk Rezidans Kağıthane'de satışlar başladı. Teslimlerin 18 ay sonra yapılacağı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Yeşildağ İnşaat Mihenk Rezidans!

Toplamda 7 bin 569 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yeşildağ İnşaat Mihenk Rezidans projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Mihenk Rezidans Kağıthane!

Mihenk Rezidans Kağıthane projesinde fiyatları bu hafta açıklanacak. 70 adet daireden oluşan projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

tabela ve mihenk taşı yapım işi Haberi

tabela ve mihenk taşı yapım işi


İstanbul Genelinde Tarihi Alanlarda Bilgilendirme Amaçlı Tabela Ve Mihenk Taşı Yapılması işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 12 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için