30 / 04 / 2024

Tablo Adalar ısıtma sistemleri

Tablo Adalar ısıtma sistemleri

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesiyle sektörün öncü firmaları arasında yer alan Mimsan, şimdi de Tablo Adalar'ın tercihi oldu.

Tablo Adalar'da yüzde 15 peşinatla! Hemen teslim fırsatı!

Vakıf GYO imzası taşıyan Tablo Adalar projesinde konut teslimleri hemen gerçekleştiriliyor. Yüzde 15 peşinat imkanı sunulan Tablo Adalar'da toplam 316 adet konut bulunuyor.

Tablo Adalar projesi 1 yılda 2 milyar TL'ye yakın değer kazandı!

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin 2023 yıl sonu değeri açıklandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar ve o rakam...

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Tablo Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Tablo Adalar projesinde konut teslimleri yıl sonunda başlıyor. Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, yüzde 35'ini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. Peki Tablo Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Kumtel Elektrikli Isıtıcı fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Kalorifer, doğalgaz gibi ısıtma sistemlerinin bulunmadığı, ya da yetersiz kaldığı koşullarda çözüm olarak devreye giren Kumtel elektrikli ısıtıcılar tam bir kurtarıcı oluyor. Peki, Kumtel Çift Flamentli Isıtıcı kaç TL? İşte Kumtel elektrikli ısıtıcı modelleri ve fiyatları...

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Ankastre fırın ile mutfağınızda rahatlık sürme zamanı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler için Ankastre fırın olarak geliştirilen elektrikli cihaz, 5 farklı pişirme programıyla birlikte hızlı ön ısıtma özelliğine sahiptir. Ankastre fırın geniş iç hacmi ve zamanlayıcı fonksiyonuyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Tablo Adalar ısıtma sistemleri Haberi

Tablo Adalar ısıtma sistemleri

Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile sektöründe öncü markalar arasında yer alan Mimsan, Türkiye’nin prestijli projelerine değer katmayı sürdürüyor.

Mimsan, şimdi de  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) Tablo Adalar projesinin tercihi oldu. 

İşte detaylar...

Sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Mimsan son olarak, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) mega kent İstanbul'un Maltepe ilçesinde inşa ettiği yeni projesi Tablo Adalar’da da yerini aldı.

Mimari projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Tablo Adalar'ın ana yükleniciliğini de Rönesans REC Uluslararası İnşaat üstleniyor. Toplamda 15 bin 264 metrekare arsa alanı ile dikkat çeken Tablo Adalar'ın inşaat alanı 67 bin 861 metrekare.

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde 2 blokta toplam 316 konut bulunuyor.

Maksimum tasarruf sağlıyor

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinin ısıtma sisteminde;...