06 / 05 / 2024

Tac Mahal konut projesi

Tac Mahal konut projesi

İstanbul'un en büyük ilgi gören residence projeleri arasında bulunan Tac Mahal'in ön satış kampanya fiyatları Kurban Bayramı boyunca devam edecek. Görkemli proje Tac Mahal'de fiyatlar aylık 740 TL taksitle 74 bin TL'den başlıyor...

Tac Mahal havadan görüntülendi!

Prestij İnşaat projesi olan Tac Mahal'i www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Tac Mahal projesinin havadan görüntüleri!

Uluhan Grup'un Esenyurt bölgesinde konumlandırdığı Tac Mahal projesinin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Mostar Mahal Başakşehir 1 yıl sonra teslim!

Mostar Mahal Başakşehir projesinden yüzde 50 peşinat ve 8 taksitle konut sahibi olunabiliyor. Mostar Mahal projesindeki konutların teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Tac Mahal fırtınada zarar gördü!

Dünyanın yedi yeni harikasından biri olan Tac Mahal ülkenin kuzeyinde etkili fırtına dolayısıyla zarar gördü.

Hayati İnanç:Tac Mahal'i Mimar Sinan'ın iki çırağı yaptı!

Esenler'de gerçekleşen “Gençler Tarihiyle Buluşuyor” adlı programda konuşan Yazar Hayati İnanç, Hindistan’daki Tac Mahal’i Mimar Sinan’ın iki çırağının yaptığını, yani bu eserin aslında Osmanlı'nın eseri olduğunu ifade etti...

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı!

KİPTAŞ Loca Mahal yeni yıl fırsatı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı!

Loca Mahal'de eski fiyat yeni yıl fırsatı başladı. Projede 20 blokta toplamda 1.262 adet konut bulunuyor.

Loca Mahal'de yüzde 1 KDV avantajı!

Loca Mahal'de yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 1.262 konut bulunuyor.

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat!

Zeytinburnu Loca Mahal teslimat bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen projede 1.262 konut bulunuyor. 

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Loca Mahal konut teslimleri!

Loca Mahal Evleri, Zeytinburnu Veliefendi'de Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Peki Loca Mahal konut teslimleri ne zaman?

KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları!

KİPTAŞ imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçirilen Loca Mahal projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, KİPTAŞ Loca Mahal güncel ev fiyatları... 

KİPTAŞ'tan 10 bin yeni sosyal konut geliyor!

Loca Mahal projesinin bugün gerçekleştirilen lansmanında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, İstanbul'da 10 bin yeni sosyal konut üreteceklerini açıkladı.

Veliefendi Loca Mahal Kiptaş fiyat bilgisi!

Veliefendi Loca Mahal Kiptaş fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Loca Mahal Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor...

Loca Mahal Kiptaş fiyat!

Toplam 1.264 konut ve 75 ticari birimden meydana gelen Loca Mahal Kiptaş fiyat listesi 600 bin TL'den başlıyor. Proje KİPTAŞ tarafından inşa ediliyor.

Tac Mahal konut projesi Haberi

Tac Mahal konut projesi


Tac Mahal'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal tesisler bulunuyor.


Uluhan Grup'un proje tasarımından malzeme seçimine, yapı özelliklerinden kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi Tac Mahal, ön satışların başlamasıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen kesimlerin ve yatırımcıların akınına uğruyor. Kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vade imkanı sunan ve ön satış kapsamında aylık 740 TL taksit ve 74 bin TL'den başlayan fiyatlarla Tac Mahal'e terfi etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayan Uluhan Grup, yoğun ilgi nedeniyle ön satış kampanyasını Kurban Bayramı sonuna kadar uzattığını açıkladı.


Büyük fırsat, dev kampanya

Tac Mahal'in yalnızca bölge açısından değil, İstanbul ölçeğinde de görkemli bir residence...