18 / 05 / 2024

Tacettin Kardaş

Tacettin Kardaş

TKYGrup İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tacettin Kardaş, Yüksel Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Esenyurt, Evren Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Esbi İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esbi İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Kardaş tarafından kuruldu.

Koçtaş bahçe mobilayarında yüzde 34’e varan indirim! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Sonbaharın şırıl şırıl yağan yağmurlarında ya da kışın lapa lapa yağan karda sıcacık kış bahçenizden etrafı seyretmek ister misiniz? Koçtaş size bu fırsatı bahçe mobilyalarında yüzde 34’e varan indirim sunarak sağlıyor. İşte 26 Eylül 2022 Koçtaş fiyat listesi

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Group Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Murat Kardaş ve Yakup Mutlu ortaklığında kuruldu.

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veta Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Tacettin Bağcı ve Veysi Levent ortaklığında kuruldu.

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ster Dış Ticaret Danışmanlık İnşaat Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut, Şevval Şahin ve Tacettin Elhüseyni ortaklığında kuruldu.

Konut sitelerinde fahiş aidat krizi!

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, fahiş aidatlara dava açılabileceğine dikkat çekerek, "İlgili kararın iptali için, kararı öğrendikten sonraki 1 ay içerisinde veya her halükarda 6 ayda ana gayrimenkulün bulunduğu yerdeki sulh hukuk mahkemesinde dava açmak gerekir" dedi.

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Erd Yapı İnşaat Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Ep tarafından kuruldu.

Enine Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enine Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çağrı Beyatlı ve Tacettin Beyatlı ortaklığında kuruldu.

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Etik Life Gayrimenkul İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nuhoğlu, İbrahim Yaş ve Tacettin Köylü ortaklığında kuruldu.

Konut mağdurları bir kez daha meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, konut mağdurlarının sorunlarını bir defa daha Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardağ İnşaat Müteahhitlik Hizmetleri Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Hatem Keleş ve Veysel Karani Karadağ tarafından kuruldu.

Tacettin Kardaş Haberi

Tacettin Kardaş
TKYGrup İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tacettin Kardaş, Yüksel Aktaş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta kuruldu. 


TKYGrup İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, almak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerindekat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...