15 / 05 / 2024

tadilat desteği 2020

tadilat desteği 2020

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

İlk kez ev sahibi olacaklara devletten para desteği!

Devlet geri ödemesiz hibe desteği programı 2020 yılı için ilk defa ev alacaklara ve evleneceklere 82 bin TL'ye varan geri ödemesiz destek veriyor. Peki hibe desteği almak için başvuru şartları nedir? İşte tüm merak edilenler...

Depremde ağır hasar gören yapıların sahiplerine kredi desteği!

2020 yılında Manisa, Elazığ ve Van'da meydana gelen 3 büyük depremde yıkık, ağır ve orta hasarlı yapı sahipleri için her türlü alt yapı ve sosyal donatılar inşa edilecek ve kredi desteği sağlanacak..

Evi eski olana 25 bin TL tadilat desteği!

Devlet tarafından yüzlerce farklı sosyal destek, milyonlarca vatandaşa ödeniyor. Bu desteklerden biri de barınma desteği. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç yurttaşlara evlerinin bakım-onarımı için devlet tarafından 25 bin TL'ye kadar destek veriliyor. 

Pendik Belediyesi'nden okullara tadilat desteği!

Okulların yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz bir şekilde girmesi için sürdürülen çalışmalara destek veren Pendik Belediyesi, ilçe genelindeki okulların tamirat ve tadilat işlerini yapıyor. Ayrıca tüm okullara toplam 20 ton boya yardımında bulunuldu

TİKA'dan Gürcistan'ın Karacalar Köyü kreşine tadilat desteği!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Gürcistan'ın Telavi Belediyesine bağlı Karacalar köyü kreşine tadilat ve donanım desteğinde bulundu.

Ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Torba Yasa esasları gereğince konut kredisi devlet desteği 18 Mart 2015 akşamı kabul edildi. Yasa gereğince, devlet konut alacaklara yardım yapacak. Peki, ev alana devlet desteği nasıl sağlanacak?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Suriyelilerin yaşadığı yerel yönetimlere kredi desteği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İller Bankası, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JICA) ile gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde Suriyelilerin yoğun olarak bulunduğu yerel yönetimlere yaklaşık 375 milyon dolar kredi desteği sağladı

Kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015!

Kentsel dönüşümden yararlanarak anlaşma yolu ile tahliye edilen riskli binaların mal sahiplerine devlet birtakım finansal desteklerde bulunuyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm kredisi faiz desteği 2015..

Devlet konut kredisi desteği 2015!

7 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren Bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun ile devlet konut kredisi desteği yapacak. İşte devlet konut kredisi desteği 2015 şartları..

Ağaoğlu'nun yüzde 35 faiz desteği kampanyası sona erdi!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği hemen teslim dairelerde yüzde 35 oranında faiz desteği kampanyası sona erdi. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerliydi.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim 200 dairede yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Faiz desteği kampanyası Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

Ağaoğlu kampanyasında hemen teslim dairelerde yüzde 35 faiz desteği!

Ağaoğlu İnşaat'ın düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 35 oranında faiz desteği sağlanıyor. Kampanya Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak projeleri için geçerli sayılıyor.

tadilat desteği 2020 Haberi

tadilat desteği 2020

Devletin ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yönelik sosyal yardımları her geçen gün daha da artıyor. Vatan'da yer alan habere göre, bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sadece geçen sene asker ailelerine, eşi vefat eden kadınlara ve barınma sorunu yaşayan vatandaşlara milyonlarca TL'lik yardım yaptı.

Bu yardımlardan çok bilinmeyen barınma yardımı oldukça dikkat çekiyor. Bakanlık, barınma yardımı kapsamında 2019 yılında 22 bin 413 haneye 80 milyon 120 bin 921 TL katkıda bulundu.
 

Eşyaya kadar destek
 


Dar gelirli vatandaşlara yapılan bu yardımlar ailenin yaşadığı evin daha kullanışlı duruma getirilmesi için yapılıyor ve limiti 25 bin TL'ye kadar çıkıyor. Eski, bakımsız ve sağlıksız konutlarda yaşayan muhtaç vatandaşlara sağlanan yardım, evlerin bakım-onarımı, betonarme ev yapımı, prefabrik ev yapımı buna ilave olarak...