17 / 05 / 2024

Taha Mimarlık

Taha Mimarlık

Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Filiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Sultangazi, 50. yıl Mahallesi'nde kuruldu

Longart Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Longart Mimarlık Anonim Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Orhan, Ahmet İbrahimağaoğlu ve Taha Tufan ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Harput Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Harput Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Denkar Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da Fikri Taha Mete ve Yunus Çağatay Akça ortaklığında kuruldu.

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Huba İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde Süleyman Taha Durmuş tarafından kuruldu.

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metehan Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de Sm. Muhammed Taha Uyğun tarafından kuruldu.

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temurlar Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Davut Temur  ve  Muhammet Taha Temur tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Avlu Mimarlık Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Taha Yıldırım ve Yasin Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Kanalislambul İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanalislambul İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli Taha İbrahim Keskin tarafından kuruldu.

Penna Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Penna Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner tarafından kuruldu.

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mekan Grup İnşaat Enerji Gıda Turizm Petrol Tarım Sağlık Mühendislik Mimarlık Tic.Ltd.Şti. Hasan Şeker, Taha Tokar ve Hanifi Yazar ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

Taha Mimarlık Haberi

Taha Mimarlık

Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Filiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu.Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hissesinin tamamı Emrah Filiz'e ait. 


Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Taha Mimarlık Proje İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultangazi, 50. yıl Mahallesi, 2114 Sokak,...