02 / 05 / 2024

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Mehmet Salih Satıcı, Alparslan Çalım, Onur Tahincioğlu, Mühibe Elif Germirli ile 5 milyon TL sermaye ile kurdu...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

SASA’nın şu anki piyasa değeri patronu bile rahatsız etti!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sasa'ya ilişkin önemli mesajlar verdi. Fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını dile getiren Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi.

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Ev alacaklar dikkat! Konut fiyatları katlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konut piyasasındaki fiyatları değerlendirdi. Tahincioğlu, fahiş fiyatların arkasındaki nedenlere değinerek ev alacakların acele etmesinin gerektiğini belirtti.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bu sene satış değeri 4 milyar Türk Lirası olarak belirlenen 4 yeni konut projesini hayata geçireceklerini duyurdu. 

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Fatma Öztürk Gümüşsu, yeniden Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO, Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına, Ceren Deşen'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçilmesine karar verdi.

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu Haberi

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu

1969 İstanbul doğumlu Özcan Tahincioğlu bugün Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı. Evli ve iki çocuk babasıdır.  


Özcan Tahincioğlu, Alparslan Çalım ve Metin Özaçık ortaklığıyla toplam 200 bin TL sermaye bugün şirket 2 kurdu. 


Tahincioğlu Proje Geliştirme Anonim Şirketi 'nin tüm detayları için tıklayınız!


Tahincioğlu Proje Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan Tahincioğlu, Alparslan Çalım ve Metin Özaçık imzasıyla kuruldu.


Tahincioğlu Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;  A-Şirketin amaç ve konusu aşağıda sayılmıştır: a) Gerek şirketin ve gerekse başkalarının gayrimenkulleri üzerinde projeler geliştirmek, her tür ve tipte inşaatlar yapmak, inşaatçılık ve inşaat müteahhitliği yapmak, inşaat işleri ile ilgili müşavirlik ve mühendislik hizmetlerini deruhte etmek, b) Gayrimenkuller almak ve satmak, inşa ettiği gayrimenkulleri pazarlamak,   c) Yurt içinde, yurt...