03 / 05 / 2024

tahincioğlu inşaat ataşehir

tahincioğlu inşaat ataşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul Batı Ataşehir'de 2 yeni ofis projesini Nisan'da satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Toplam 41 bin 660 metrekare alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Ataşehir projesi İstanbul Finans Merkezi sınırlarında yer alıyor...

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahimoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Mahim tarafından kuruldu.

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Sadıkoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyfullah Sadıkoğlu ve Tahir Sadıkoğlu ortaklığında kuruldu.

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapaanoğlu İnşaat Metal Alüminyum Elektrik Lojistik Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir ön talep topluyor! Yeni proje!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesi için ön talep topluyor. İşte detaylar...

Erdi Eyupoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdi Eyupoğlu İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziyap Eyupoğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aşılıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erba  Aşılıoğlu tarafından kuruldu. 

tahincioğlu inşaat ataşehir Haberi

tahincioğlu inşaat ataşehir




Tahincioğlu Gayrimenkul Ataşehir'de 2 yeni ofis projesini Nisan'da satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeli ile geliştirilen proje avantajlı lokasyonu ile dikkat çekiyor. 


Toplam 41 bin 660 metrekare alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Ataşehir ofis projesi Batı Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi sınırlarında yer alıyor. 


Ataşehir Belediyesi’ne 200 metre uzaklıkta konumlanan Tahincioğlu Ataşehir ofis projesinin fiyatları henüz netleşmedi. 


Telefon: 444 4 846

Web Adresi: