14 / 05 / 2024

Tahincioğlu kağıthane

Tahincioğlu kağıthane

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarıyor. 

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'na ilişkin paylaşım yaparak, söz konusu hattın yarın hizmete açılacağını duyurdu.

Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı pazartesi günü hizmete girecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın son halkası olan Gayrettepe-Kağıthane Metro Hattı'nın açılışının 29 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımları ile gerçekleştireceklerini açıkladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı 22 Ocak'ta resmen açılıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın açılış tarihini resmen duyurdu. İşte İstanbulluların merakla beklediği o tarih...

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu İstanbul'a yakışan eser olacak!

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Hattındaki Göktürk istasyonunda işçilerle iftar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni metro hattının İstanbul'a yakışacağını dile getirdi. 

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı Nisan sonunda yolcu alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Kağıthane-Gayrettepe Havalimanı Metro Hattı'nda, Nisan sonu gibi yolcu alınacak şekilde çalışmaların yapıldığını belirtti. 

Nidapark Ayyıldız Kağıthane daire fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesi Kağıthane'nin en merkezi konumda, metro istasyonun hemen yanında konumlandırılıyor..

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Mint Kağıthane projesinde yaşam başladı!

Mint'in ilk projesi olan Mint Kağıthane projesinde teslimler Nisan ayında başladı. MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Altıoğlu, MİNT Kağıthane’yi daha çok yatırımcıların tercih ettiğini söyledi.

Relux Vogue 22 Kağıthane!

Relux Vogue 22 Kağıthane projesi; Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu'nun mimarisinde yer aldığı Relux Vogue 22 Kağıthane henüz projelendirme aşamasında...

Beyoğlu ve Kağıthane'ye 20 saat su verilemeyecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, alt yapı çalışmaları nedeniyle 6 Ocak Salı 10.00 ile 7 Ocak Çarşamba 06.00 saatleri arasında, Kağıthane ve Beyoğlu'nda su kesintisi olacak...

Tahincioğlu kağıthane Haberi

Tahincioğlu kağıthane

Tahincioğlu Gayrimenkul ''ilk bilen kazanır'' sloganıyla bünyesinde yer alan mağazaları çok yakında büyük fırsatlar ile satışa çıkarmaya hazırlanıyor. 

Tahincioğlu'nun Küçükyalı, Ataşehir, Kağıthane ve Bomonti projelerinde yer alan mağazalar için ön talep toplanıyor. Tahincioğlu mağaza satışı için ihale tarihi henüz belirlenmedi. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı:

1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesi  İstanbul Maltepe Küçükyalı bölgesinde yükseliyor.  68 bin 785 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede teslimlerin 2020 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. 


Tahincioğlu Nidakule Ataşehir:

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Tahincioğlu Ataşehir Nidakule projesi 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonundan meydana geliyor. Nidakule Ataşehir'de 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza ile dükkanların bulunduğu podyuma...