01 / 05 / 2024

tahincioğlu nida kule levent

tahincioğlu nida kule levent

Büyükdere Caddesi'ne komşu, Beşiktaş'ın ofisleriyle ünlü mahallesi Levent'te 2014 yılında da yeni projeler satışa çıkacak. Bu yıl bölgede İmaj İnşaat ve Tahincioğlu Gayrimenkul imzalarını göreceğiz...

Nida Kule Levent teslim tarihi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nida Kule Levent teslim tarihi 2014 yılının ikinci çeyreği olarak belirlendi...

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim olacak...

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan!

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir satılık dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL'den başlıyor. İnşaat alanı 148 bin 587 metrekare olarak belirlenen proje 30 katlı tek kule halinde inşa ediliyor.

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

İstinye ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO, İstinye arsa satışı ihalesinde en yüksek teklifin 3.67 milyar liralık "arsa satışı karşılığı satış toplam geliri" ile Tahincioğlu Gayrimenkul-Tahincioğlu Yapı ve Nida İnşaat ortaklığı tarafından verildiğini duyurdu.

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi!

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizde ulaşabilirsiniz. Projedeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekare kadar ulaşıyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı! Sırada ne var?

Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Sırada Çengelköy ve Zeytinburnu projeleri var. İstanbul dışında da proje araştırmalarını sürdüren şirket, kentsel dönüşümde çok aktif olmayı hedefliyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Tahincioğlu'nun yeni projesi Nidapark Seyrantepe şehrin merkezinde!

Nidapark Seyrantepe projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 60 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede ön satış dönemi başladı. Projede 317 tane daire yer alıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul, sosyal medyada İstanbul'u resmetti!

Tahincioğlu Gayrimenkul resmi Facebook hesabında yer alan uygulama, bir yandan İstanbul’un “şimdiki zaman” albümü niteliği taşırken diğer taraftan da sosyal platformlar üzerinden takip edilebilen “sosyal fotoğraf sergisi” özelliği ile de dikkat çekti...

tahincioğlu nida kule levent Haberi

tahincioğlu nida kule levent


1-) Tahincioğlu'nun yeni adresi Levent!


Tahincioğlu Gayrimenkul'ün hayata geçireceği Levent projesi, Nida Kule projesinin Nisan ya da Mayıs gibi satışa çıkması hedefleniyor. 


Toplamda 27 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Nida Kule Levent projesinin toplam arsa alanı 56 bin metrekare. 


Nida Kule Levent projesi kapsamında 30 kattan meydana gelen tek blok yer alıyor. Proje; modüler sistem tasarlanmış durumda. 


Nida Kule Levent ofislerinin metrekare birim fiyatları 10 bin dolardan başlıyor. 


Nida Kule Levent görsel: