08 / 05 / 2024

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe 2015

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe 2015

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizde ulaşabilirsiniz. Projedeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekare kadar ulaşıyor.

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu teslim tarihi!

Nida Park Kayaşehir Tahincioğlu projesinde satış fiyatları 450 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim olacak...

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ ile Nida İnşaat ve Turizm AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Şirket 100 bin TL sermayeye sahip.

Nida Park Bomonti Şişli iletişim!

Nida Park Bomonti Şişli iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 blok halinde, Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek projede 536 konut yer alıyor.

Tahincioğlu İstinye projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi Tahincioğlu Gayrimenkul İnş. ve Tur. A.Ş., Tahincioğlu Yapı İnş. A.Ş., Nida İnşaat ve Tur. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.

Tahincioğlu İstinye'ye konut, apart otel ve park yapacak!

Emlak Konut İstinye arazi ihalesini kazanan Tahincioğlu; "İhaleyi, Emlak Konut GYO'nun düzenlediği tüm tüm ihaleler içindeki en yüksek arsa satış bedeli 1 milyar 876 milyon 392 bin TL ile kazanmanın gururunu yaşıyoruz." dedi..

İstinye ihalesine en yüksek teklif Tahincioğlu'ndan!

Emlak Konut GYO, İstinye arsa satışı ihalesinde en yüksek teklifin 3.67 milyar liralık "arsa satışı karşılığı satış toplam geliri" ile Tahincioğlu Gayrimenkul-Tahincioğlu Yapı ve Nida İnşaat ortaklığı tarafından verildiğini duyurdu.

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi!

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi iletişim ve adres bilgilerine haberimizde ulaşabilirsiniz. Projedeki dairelerin büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekare kadar ulaşıyor.

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim!

Tahincioğlu Nidapark 2016'da teslim. Seyrantepe'de satışları halen devam eden projede 368 konut yer alırken dairelerin alan büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları!

Nidapark Seyrantepe projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. Satışları devam eden projede yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. İşte Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu fiyatları...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi daire büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede 368 tane daire bulunuyor.

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu ödeme planı!

Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı Nidapark Seyrantepe'de teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 368 tane daire bulunuyor. İşte Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu ödeme planı...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark projesi satışa sunuldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul'un yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konutların Aralık 2016'da tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesini planladıklarını belirtti.

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe 2015 Haberi

Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe 2015

Nidapark Seyrantepe projesinde satış süreci devam ediyor. Proje TT Arena stadına 650 metre mesafede, Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. 


317 tane daireden oluşan Nida Park Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Nidapark Seyrantepe'de yer alan sosyal donatı alanları arasında otopark, açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center mevcut. 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe'de yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalanı için 120 ay vade yapılıyor. 


Daire alanlarının 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği Nida Park Seyrantepe projesinde daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Tahincioğlu Nida Park Seyrantepe satış ofisi nerede?

Adres: Huzur Mah. İmam...