29 / 04 / 2024

Tahincioğlu şirketi nerede

Tahincioğlu şirketi nerede

Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndaki yeni şirket 2 Haziran'da 100 bin TL sermaye ile Ataşehir, Barbaros Mahallesi' nde kuruldu.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Tahincioğlu Holding'ten yeni şirket!

Tahincioğlu Holding yeni şirket kurdu. Ve Gayrimenkul Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den iki yeni şirket!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketi Tahincioğlu, markasını korumak ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla iki yeni şirket kurdu...

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız nerede? İşte konum!

Ev fiyatlarının 682 bin TL ile 2 milyon 660 bin TL aralığında değiştiği  Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız projesi az katlı yapısı ve yatay mimari ile dizayn edildi..

Tahincioğlu Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Proje Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan Tahincioğlu, Alparslan Çalım ve Metin Özaçık imzasıyla kuruldu.

Tahincioğlu İki Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu İki Proje Geliştirme Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Özcan Tahincioğlu, Alparslan Çalım ve Metin Özaçık imzasıyla kuruldu.

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile 8 Haziran'da Ataşhehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu YT Gayrimenkul Yatırım Ananonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Küçükyalı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Tahincioğlu şirketi nerede Haberi

Tahincioğlu şirketi nerede

1956’da kurulan Tahincioğlu Holding AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Tahincioğlu kariyerine Kent Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret AŞ’de başladı.


2004-2013 tarihleri arasında Kent Gıda Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Özcan Tahincioğlu, 1965’te Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlendi.


Yeni şirket olan Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu. 


Tahincioğlu Topkapı İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Kardelen Sokak, Palladıum Tower 2 Kat: 41 



Tülay...