04 / 05 / 2024

tahincioğlu Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

tahincioğlu Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi

Tahincioğlu Gayrimenkul, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi "ne katılıyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. 

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

 ‘Dirençli Şehirler’ temasıyla düzenlenecek Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi, 8 Kasım’da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği’nin (ÇEDBİK) ev sahipliğinde T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle her yıl sürdürülebilirliğin önemini vurgulamak için düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’, 8 Kasım’da Hilton Bosphorus İstanbul'da gerçekleşecek.

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil Mutabakat inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD tarafından gerçekleştirilen Gündem Buluşmaları'nda Yeşil Mutabakat konuşuldu. Horizon Consultancy Yönetici Ortağı Eser Erginoğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin merak edilen konuları katılımcılara aktardı. 

Yeşil Mutabakat Eylem Planı inşaat sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeşil mutabakat açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Mutabakat'a ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Kendi enerjisini üreten evler ve mahalleleri yaratacağız" dedi.

Tahincioğlu’ndan yeni şirketlerine iki yeni atama!

Sektörün önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biri olan Tahincioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla kurduğu Tahincioğlu Hizmet ve Yönetim A.Ş ve Nidapark Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş’ye iki önemli atama gerçekleştirdi. 

tahincioğlu Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi Haberi

tahincioğlu Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi


 Ticari gayrimenkul ve konut alanında hayata geçirdiği projeler ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından 20-21 Şubat tarihlerinde bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan "Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi "ne katılıyor. Şirket, "3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi"nin gümüş sponsoru oldu. "SürdürülebilirlikSınırları Aşmak" temalı zirvede; yenilenebilir enerji teknolojileri, sürdürülebilirlik, yeşil finansman, yerel yönetimler, STK ve meslek odaları, yeşil bina değerlendirme sistemleri, malzeme-inovasyon, yapıda kurallar, teşvikler, yönetmelikler, sürdürülebilir kentler ve toplumlar konuları yerli ve yabancı konuşmacılar eşliğinde...