29 / 04 / 2024

Tahir Akyürek kimdir

Tahir Akyürek kimdir

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Tahir Akyürek Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Muhtarlar Buluşması’nda Konya genelindeki muhtarlarla bir araya geldi. Akyürek 50 yılda yapılabilecek birçok anıtsal yatırıma hep birlikte imza attıklarını söyledi.

Konya'nın her ilçesine prestij cadde geliyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tüm ilçe merkezlerinde birer prestij cadde yapımını başlattıklarını belirterek, 28 ilçe merkezindeki yollar için yapılan ihale tutarının 160 milyon lira olduğunu söyledi.

Beyşehir'de atıksu arıtma tesis çalışmaları devam ediyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tertemiz bir Konya için atıksuların olumsuz çevresel etkilerinin bertaraf etmek ve yerleşim yerlerinin sağlıklı ve sürdürülebilirliği için çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Konya kış sporları merkezi olacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın Kış Sporları Merkezi olması için yürütülen çalışmaların hızlandırıldığı Derbent Aladağ Kayak Merkezi Projesi ile ilgili olarak, bu yıl içerisinde daha önemli ve somut adımlar atılacağını söyledi

Konya Aladağ'da kayak merkezi çalışmaları başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ilçe belediye başkanları, Derbent ilçesi sınırlarındaki Aladağ'da kayak merkezi oluşturulacak alanda incelemelerde bulundu.

Konya'da Katı Atık Yönetimi Projesi başlıyor!

Konya'da finansmanı Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından karşılanan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığt'nın koordine ettiği Konya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin başlangıç toplantısı yapıldı...

Tahir Akyürek: Dünyaya yeni bir Konya modeli sunacağız!

Tahir Akyürek, Konya, kökenlerinde şehircilik olan bir bölgedir. Sadece bir şehir adı değil, aynı zamanda bir bölgenin de adıdır. Anadolu'ya 1069'dan itibaren gelmeye başlayan, Orta Asya'dan göçlerin de en önemli durağıdır'' dedi.

Tahir Akyürek: Konya model olacak!

KONYA'nın marka kent olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Turizm, sanayi, eğitim ve sosyal hayatta yapılacak çalışmalarla Türkiye'ye yeni bir model sunacağız" dedi.

Tahir Akyürek: Köy ve beldelerin 2 yılda alt yapısı iyileştirilecek!

Konuşmasında belde belediye başkanlarına hitap eden Tahir Akyürek, son 1,5 ay içinde Konya'daki 168 beldeyi ziyaret ettiklerini, beldelerin problemlerini görüşerek, yapılması gerekenleri hep birlikte değerlendirdiklerini söyledi.

Tahir Akyürek: Derbent kayak merkezi olmalı!

Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile beraber artık Derbent ilçesinin de bir metropol ve merkez bir ilçe haline gelmiş olduğunu ifade ederek, yörenin değerinin ve sorumluluklarının artacağını söyledi.

Tahir Akyürek kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı parti grup toplantısında Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayını Tahir Akyürek olarak açıkladı. Peki Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akyürek kimdir?

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Alper Akyüz Kimdir?

Alper Akyüz kimdir? Alper Akyüz’ün mesleği nedir? Alper Akyüz nereden mezundur? İşte detaylar!

Yeni imar kanunuyla neler değişecek?

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek,  yeni imar kanunu kapsamında “Parsel bazında imar tadilatı artık yapılamayacak” dedi…  

İmar kanunu teklifi Meclis'te!

AK Parti imar kanunu teklifini meclise sundu. İmar Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek teklif sonrası gelişmeleri anlattı...

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konya metro projesi yine ertelendi!

Konya'da son 3 yerel seçiminde Tahir Akyürek'in "vaatleri" arasında birinci sırada bulunan metro projesi yine ertelendi.

Konya Büyükşehir'den tarihe iz bırakacak kamulaştırma!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Konya’daki problemli alanlara müdahale etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, Teksas Gazinosu olarak bilinen bina ile Meram Tavusbaba bölgesindeki opera binasının kamulaştırıldığını ve önümüzdeki günlerde yıkılacağını söyledi.

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Payitaht Müzesi Konya’ya değer katacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  Anadolu Selçuklu Devleti’ne başkentlik yapan Konya’da ecdadın hatıralarını yaşatacak Payitaht Müzesi inşaatında incelemeler yaptı.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Tahir Akyürek kimdir Haberi

Tahir Akyürek kimdir

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi (TBB), Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla, Çukurambar’da bir otelde, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasının ardından yeni başkan seçimi için bir araya gelindi. Toplantı sonucunda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, toplantının açılış konuşmasında bakanlığın belediyelere yönelik gerçekleştirdiği projelerden bahsetti. 


Kentsel dönüşüm ve faaliyetleri hakkında da açıklamalar yapan Mehmet Özhaseki,  Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü tarafından patlayıcı döşenerek hasar gören vatandaşların evlerinin yapım çalışmaları içinde açıklamalar da bulundu. 


Deprem gerçeğine dikkat çeken Özhaseki, İstanbul'da riskli yapı sayısının 600 bin civarında olduğunu da sözlerine ekledi ve 2010 yılından itibaren çıkan yasalarla birlikte mevzuatlarla hareket edildiğini açıkladı. 


Tahir Akyürek...