29 / 04 / 2024

tahir tellioğlu kentsel dönüşüm açıklaması

tahir tellioğlu kentsel dönüşüm açıklaması

Lokomotif sektörler, 2021 beklentilerini açıkladı. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörde riskli konut stokunun öncelikli sorun olduğunu belirtti ve kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini anlattı...

Kentsel dönüşümde engeller kaldırılmalı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, deprem ve kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Deprem gerçeğine karşı, kentsel dönüşümü can ve mal kaybının çaresi olarak görüyorsak, bu çareyi ortaya koymakta hiçbir gecikme, mazeret ve tereddüt olmamalıdır" dedi. 

Fırsatçılar kentsel dönüşümü zenginleşme alanı olarak görüyor!

İMKON ve Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye’de kentsel dönüşümün durduğunu, bir kısım fırsatçı kesimin bunu bir zenginleşme alanı olarak görmeye başladığını söyledi.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Kurumsal Hizmetler İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Fatih Öztel tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

tahir tellioğlu kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

tahir tellioğlu kentsel dönüşüm açıklaması

Kovid-19 salgını sebebiyle hem iç hem de dış dış pazarda bu yıl önemli oranlarda kayıplar yaşayan üretim ve istihdamın lokomotif sektörleri, 2021’de toparlanma yaşanmasını öngörüyor. 

Dünya'dan Yener Karadeniz'in haberine göre; bu kapsamda yeni yıla yönelik ilk sıradaki gündemlerini, sorunlarını ve çözüm tavsiyelerini açıklayan TOBB sektör meclisi başkanları, söz konusu alanlarda çözüm geliştirilmesi ve birçok alanda öngörülebilir bir ortamın sağlanması durumunda yatırımlarını artırarak değer yaratmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

Otomotivden hazır giyime, kimyadan tekstile, turizmden inşaata kadar 10'dan fazla sektöün 2021 beklentileri; yatırım finansmanı, reformlar, gümrük vergileri ve yerli üretimin desteklenmesi konuları üzerinde yoğunlaştı.

İNŞAAT

Dönüşüme planlı teşvik gerek

TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörde öncelikli sorunun riskli konut stoku olduğunu vurguladı. 

Türkiye’de acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyona yakın riskli yapı...