05 / 05 / 2024

Tahsin Taşkale istanbulda otel mi yapacak

Tahsin Taşkale istanbulda otel mi yapacak

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Taşkale, Avcılar'ın turizm yatırımı için çok uygun olduğunu belirtti.

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kale Express Seyahat Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kale Platform Yapı Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ileSerkan Öner tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

3S Kale Topaz Residence satışta! 

Milyonlarca insanın önünden gelip geçtiği, İstanbul’un en değerli eserlerine bugüne kadar ev sahipliği yapmış Topkapı’da hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'da satışlar başladı. 

Sivas Kale Projesi'nin ilk etabı gün yüzüne çıktı!

Sivas'ta hayata geçirilen Kale Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin birinci etabı yüzde 90 oranında tamamlandı. 

Adıyaman Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu TBMM'de!

Adıyaman Arkeoloji ve Panaroma Müzesi ve Kahta Yeni Kale Restorasyonu çalışmalarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Tahsin Taşkale istanbulda otel mi yapacak Haberi

Tahsin Taşkale istanbulda otel mi yapacak

Fransa'da birçok inşaat projesini hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da 5 yıldızlı otel yapmak için fizibilite çalışmalarına başladı. Avcılar'ın cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok uygun bir ilçe. Bir tarafı deniz, bir tarafı göl... Doğal ve tarihi güzellikleri çok fazla. Gelecek vaat eden bir ilçe. Bu nedenle Avcılar'ı tercih ettik” diye konuştu.


Uzun yıllardır Fransa'da yaşayan ve burada birçok prestijli projeleri hayata geçiren iş adamı Tahsin Taşkale, Avcılar'da beş yıldızlı otel yapmak için kolları sıvadı. Avcılar'ın son yıllarda cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Taşkale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Taşkale, İstanbul'da yatırım için Avcılar'ı tercih ettiklerini söyledi. 


Otel açığını kapatacağız

Avcılar'a beş yıldızlı bir otel yapmak istediklerini ifade eden Taşkale, “Avcılar turizm yatırımı için çok...