07 / 05 / 2024

tahtakale zaza handa yangın

tahtakale zaza handa yangın

Eminönü Tahtakale' de bulunan Tarihi Zaza Han' da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına çevre ilçelerden sevk edilen çok sayıda itfaiye ekipleriyle müdahale ediliyor...

Avcılar Tahtakale'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda! 

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi'nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tahtakale'de kurlar yerinden oynadı! Gram altında son dakika şoku!

Orta Doğu'da çatışmaların yayılabileceği endişeleri güvenli liman şeklinde görülen altına talebi artırırken, Tahtakale'de de kurlar yerinden oynadı. İşte ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili o paylaşımı...

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Avcılar Tahtakale'deki 1 milyon 670 bin metrekarelik rezerv yapı alanın imar uygulaması onaylandı!

İstanbul İli Avcılar İlçesi Firuzköy Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden TEM34 Tahtakale'nin kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 2 Haziran 2022'de onaylandı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Avcılar İlçesi,Firüzköy(Tahtakale) Mah,Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Rev. Uygulama İmar Planına Yapılan İtirazlar Kapsamında Hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tahtakale'de imar sorununun çözülmesi sevinçle karşılandı!

İstanbul Avcılar'ın Tahtakale Mahallesi'nin imara açılması mahalle sakinleri tarafından tarafından mutlulukla karşılandı. AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu imara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firüzköy (Tahtakale) Mahallesi’nde Yer Alan Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nin imar sorunu çözüldü!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İstanbul Avcılar'daki Tahtakale Mahallesi'nin imar probleminin çözüme kavuştuğunu duyurdu.

Zaza Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Bakrı Zaza tarafından kuruldu.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunları mecliste!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Avcılar Tahtakale Mahallesi'ndeki imar sorunlarını meclis gündemine taşıdı. Ümit Beyaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

TEM34 Tahtakale'nin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

TEM34 Tahtakale'nin 678/1 Ada/Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, 670/1 Ada/Parsel Park, 670/1 ve 678/1 Ada/Parseller İmar Yolları, Ada Dışı Atık Su ve Yağmur Suyu Hattı İnşaatı İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

tahtakale zaza handa yangın Haberi

tahtakale zaza handa yangın


Eminönü Tahtakele Mahallesi Tahtakale Caddesi'nde bulunan tarihi Zaza Han'ın birinci katındaki işyerinde bilinlemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Saat 20.00 sıralarında çıkan yangın sonrası bir iş yerinden alevler yükselmeye başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Kozmetik dükkanlarının ağırlıklı bulunduğu iş hanının yangın sırasında kapalı olduğu öğrenildi. Yangın sırasında patlamalar da meydana geldi.Yangın kısa sürede diğer işyerlerine de sıçradı. İtfaiyenin söndürme çalışmaları devam...