15 / 05 / 2024

tahvil alımı

tahvil alımı

Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün başlayan ve bugün tamamlanan haziran toplantısının kararlarını açıkladı. ABD Merkez Bankası, aylık 45 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar dolar azaltarak, 35 milyar dolara indirdi.

Yabancı sermaye, tahvil alımı için yüzde 35 getiriyi görmek istiyor!

JPMorgan son dönemde yüksek getiri sağlayan uzun vadeli lira cinsi tahvillerde alım tavsiyesine geçmek için getirilerin daha da yükselmesini bekleyecek.

FED tahvil alımını 25 milyar dolara indirdi!

FED tahvil alımını 25 milyar dolara indirdi. ABD Merkez Bankası, ekim ayında sonlandırmayı planladığı aylık tahvil alımlarını 10 milyar dolar daha azaltarak 25 milyar dolara düşürdü.

Metal Gayrimenkul tahvil alımını genel kurul onayına sundu!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 16.12.2013 tarih ve 2013/26 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile tahvil alımını genel kurul onayına sundu.

FED tahvil alımını azalttı!

Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün başlayan ve bugün tamamlanan haziran toplantısının kararlarını açıkladı. ABD Merkez Bankası, aylık 45 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar dolar azaltarak, 35 milyar dolara indirdi.

Fed'in tahvil alım miktarı aylık 85 milyar dolardan 45 milyar dolara düşürüldü!

Fed'in, parasal genişlemeden çıkış için ilk sinyali verdiği 22 Mayıs 2013'ten bugüne kadarki yıllık dönemde tahvil alım miktarı aylık 85 milyar dolardan 45 milyar dolara düşürülürken, faiz artırımının başlayacağı tarihle ilgili beklentiler de öne çekildi.

Gayrimenkul alım-satımında tapu işlemleri!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerini kaleme aldı.Gayrimenkul alım - satımında alıcı ve satıcının hazırlaması gereken belgeler nelerdir?...

Avrasya GYO Arnavutköy'deki gayrimenkullerin alım işlemlerini tamamladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Arnavutköy Durusu Park'ta bulunan iki katlı ve üç katlı iki kargir iş yeri ve arsa ile beş adet bir katlı, bir adet iki katlı betonarme işyeri ve arsasının alım işlemlerinin tamamlandığını bildirdi...

Gayrimenkul alım satımında tapu işlemleri!

Şükrü Kızılot Hürses Gazetesi' ndeki bugünki köşesinde gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerini kaleme aldı.Gayrimenkul alım - satımında alıcı ve satıcının hazırlaması gereken belgeler nelerdir?...

Tapu alım satım harcı oranı 2014!

Tapu devir işlemlerinin gerçekleşebilmesi için alıcının ve satıcının yanında bazı belgeleri bulundurmaları gerekiyor ve tapu alım satım harcını ödemesi gerekiyor. İşte tapu alım satım harcı oranı 2014...

Emlak GYO 1 milyar 520 milyon liralık geri alım yapacak!

Şirketten KAP'a yapılan açıklamaya göre, Emlak Konut GYO azami 1 milyar 520 milyon liralık hisse geri alım programını 28 Nisan'da yapılacak genel kurulun onayına sunacağını açıkladı...

Avrasya GYO Alanya'daki bağımsız bölümlerin alımını tamamladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mh., Kargıçiftliği Mevkii; Gökay Sitesi R Blok 1-3 bağımsız bölümlerin satın alımının tamamlandığını bildirdi...

Gayrimenkul alım satımında ticari kazanç!

Gelir Vergisi Kanununa göre devamlı olarak gayrimenkul alım satımı ticari kazanç olarak değerlendiriliyor. Gayrimenkul alım satım işinin devamlı yapılması durumunda elde edilen gelir değer artış kazancı olarak değil ticari kazanç olarak vergilendiriliyor.

Avrasya GYO Alanya'daki gayrimenkullerin satın alımını tamamladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Alanya Kargıçiftliği Mevkii Gökay Sitesi'nde yer alan iki adet bağımsız bölümün satın alım işlemlerini tamamladı. Taşınmazların ekspertiz raporu ektedir...

tahvil alımı Haberi

tahvil alımı

ABD Merkez Bankası (Fed), aylık 45 milyar dolarlık tahvil alım miktarını 10 milyar dolar azaltarak, 35 milyar dolara indirdi.


Fed, Federal Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün başlayan ve bugün tamamlanan haziran toplantısının kararlarını açıkladı. Buna göre Fed, ekonomiye destek amacıyla yürüttüğü tahvil alım programının miktarını aylık 10 milyar dolar daha azaltarak 35 milyar dolara düşürdü.


Tahvil alımlarının 20 milyar dolarlık tutarı Amerikan hazine bonosuna, 15 milyar dolarlık bölümü de konut kredisi tahvillerine aktarılacak. Fed'in 10 komite üyesinin oybirliğiyle aldığı bu karar, 1 Temmuz'dan itibaren uygulanmaya başlanacak.


FOMC toplantı kararlarına göre, Komite ekonomik faaliyetlerdeki büyümenin son aylarda ivme kazandığını belirterek, işgücü piyasası göstergelerinin genel olarak daha fazla iyileşme kaydettiğini vurguladı.


İşsizlik oranının önceki aylara göre düştüğü ancak yine de yüksek olduğunu aktaran Komite, "Konut...