20 / 05 / 2024

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Büyükçekmece'de, 9 Mart 2015'te Ahmad Daboul Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraco Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Saleh Mıra tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canbay Group İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Canbay tarafından kuruldu.

Kabalar Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabalar Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Musa Gökgöz tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Daboul Müdürlüğü'nde kuruldu.


Taıba Turizm Gıda İnşaat Reklam İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır a- Otel,motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar,su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık v e kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...