29 / 04 / 2024

Taksim Camine zaman açılacak

Taksim Camine zaman açılacak

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor. 43 yıldır hayali kurulan, bu yılın sonunda ibadete açılması planlanan caminin son hali görüntülendi...

Taksim 360 teslimleri ne zaman?

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. 

Tarlabaşı 360 ne zaman bitecek?

Sıfır faizle 60 ay taksitlendirme yapılan Taksim 360 Evleri'nde konutlar 333 bin dolardan, rezidans daireler 450 bin dolardan satışa sunuluyor. Peki Tarlabaşı 360 ne zaman bitecek?

Taksim 360 ne zaman teslim?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Projede sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme avantajı sağlanıyor. Peki Taksim 360 ne zaman teslim?

Taksim 360 Konutları ne zaman teslim edilecek?

Taksim 360 projesi toplam 952 bağımsız birimden oluşuyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan projede sıfır faizle 60 ay ödeme yapılabiliyor...

Taksim 360 Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı üzerinde hayata geçirilen Taksim 360 projesi Çalık Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Konut, ofis ve ticari birimlere yer verilen Taksim 360 projesi dokuz adada, 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Peki Taksim 360 projesi ne zaman bitecek?

Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Aylık taksitlerin 1.700 TL'den başlangıç gösterdiği proje konum bilgisi kapsamında Taksim'e 44 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Resim İstanbul Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Taksim'e 7 kilometre mesafede bulunan Ferko Signature Ofisleri 127 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 2 bloktan oluşuyor. Peki Ferko Signature ne zaman teslim edilecek?

Denizİstanbul ne zaman teslim?

Tasarruf Sigorta Fonu tarafından satın alınan proje lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Proje toplam 4500 adet daireden meydana gelecek. Peki Denizİstanbul ne zaman teslim?

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları ne zaman başlayacak?

Taksim Meydanı'ndaki çevre düzenleme çalışmalarının başlangıç tarihine ilişkin bilgi veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; "Mayıs ayı içerisinde buradaki düzenlemeleri çok hızlı biçimde tamamlayacağız" dedi.

Taksim Meydanı düzenleme projesi ne zaman başlayacak?

Taksim Meydanı Düzenleme Projesi, nisan ayında havaların düzelmesiyle birlikte İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak. Yayalaştırılmış beton alanın zemin döşemesi yenilenecek, ağaçlandırma çalışmaları yapılacak...

Levent Hisarüstü metrosu ne zaman açılacak?

Levent - Hisarüstü Metro hattı ile 16 dakikada Taksim’e, 23 dakikada Yenikapı’ya, 33 dakikada ise Üsküdar’a ulaşılabilecek. Peki Levent Hisarüstü metro hattı ne zaman açılacak?

Taksim Camine zaman açılacak Haberi

Taksim Camine zaman açılacak

Taksim Meydanı'nın en özel köşesinde, tramvay yolunun hemen başındaki Taksim Camii'nde inşaat kalışmaları hızla devam ediyor.

Sabah'tan Sonat Bahar'ın haberine göre; Taksim Camii, mimarisi ve dokusu itibarıyle Beyoğlu-Taksim'le bütünlük sağlayan, yer aldığı lokasyonun dokusuna uygun bir mimari dille dizayn edildi.

Binlerce farklı dilden, dinden, ırktan insana ev sahipliği yapan Taksim'in göbeğinde konumlanan cami sadece bir ibadet alanı olmayacak. Camiyi de içine alacak olan alanda herkesin kültür ve sanatla buluşacağı, dijital kütüphanesinden faydalanıp kitap okuyacağı, dinleneceği, sergilerin yapılacağı rengarenk bir kültür bahçesi de bulunacak.

Caminin cepheleri tamamlandı ve kat cephe kaplamaları çalışmaları başlandı. Çalışmalar sonrasında iskeleler sökülecek ve kısa sürede caminin inşaatı tamamlanacak. Eş zamanlı olarak iç mekan çalışmaları da hızlandırıldı. 

Önümüzdeki günlerde kubbe altı namaz alanı, nakkaş ve kalem işleri, çevre perde işlemleri...