02 / 05 / 2024

taksim düzenlemeleri ne durumda

taksim düzenlemeleri ne durumda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Saraçhane'deki Başkanlık Sarayı' nda Atina Belediye Başkanı Yorgos Kaminis konuk etti. Kadir Topbaş 'Taksim'de yüzeysel düzenleme yapılıyor' dedi...

Konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Ev alma hayali kuranlar dikkat!

Yeni ev alacaklar ve konut yatırımı yapacaklar, fiyatların düşüp düşmeyeceğini merakla araştırırken, konut kredisi faizlerinin de nasıl seyredeceği merak ediliyor. Peki konut kredisi faizleri yüzde 1'e düşürse ne olur? Bu durumda ev alınır mı? İşte vatandaşların yorumları...

TEKEL Genel Müdürlüğü'ne ait 889 metrekarelik arsa tekrar askıda! Arsaya talipli çıkmıyor!

TEKEL Genel Müdürlüğü’ne at Menemen’deki 889 metrekarelik arazi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bir kez daha askıya çıkarıldı. Parsel daha önce de satışa çıkarılmış ancak taliplisi çıkmamıştı.

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Kentsel dönüşüm yasası ne zaman çıkacak? 50+1 salt çoğunluk nedir?

Kentsel dönüşüm projelerini kapsayan değişiklikler gündemde yer almaya devam ediyor. Son olarak 50+1 kararı ile Kentsel Dönüşüm Başkanlığına yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifinin ne zaman yürürlüğe gireceği merak konusu oldu.

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde yüksek maaşla çalışma fırsatı! Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alınacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 3000 personel alımı yapılacak. Yüksek maaşla hemen Karayolları Genel Müdürlüğü'nde hemen işe başlayın. İşte Karayolları Genel Müdürlüğü personel alım detayları!

İŞKUR EGM polisevi müdürlüğüne personel alacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 30 Ocak!

EGM polisevi müdürlüğüne temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana en az ilköğretim mezunu olanların başvuru yapabileceği ifade edildi.

Matrah düzenlemesi nasıl olacak? ÖTV matrah düzenlemesi ne zaman?

Matrah düzenlemesi otomobil alacak vatandaşların gündeminde yer alıyor. ÖTV matrah düzenlemesinin ne zaman çıkacağı büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte detaylar!

Son dakika! Otomobilde ÖTV ve matrah düzenlemesi için yeni adım! Matrah düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? 

Son birkaç haftadır, özellikle sosyal medyada otomobilde ÖTV indirimi geleceği ile ilgili haberler gündemde bomba etkisi yarattı. Peki matrah düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? İşte ayrıntılar...

Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merak edilen ve araştırılan güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Temmuz ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

taksim düzenlemeleri ne durumda Haberi

taksim düzenlemeleri ne durumda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Saraçhane'deki Başkanlık Sarayı'nda Atina Belediye Başkanı Yorgos Kaminis konuk etti. Yunan konuğunu yaklaşık 1 saat makamında ağırlayan Topbaş çıkışta basın mensuplarına görüşme ile ilgili bilgi verdi. 

Görüşmeden sonra basın mensuplarmın Taksim Meydanı'nda yapılacak düzenlemeye ilişkin sorusu üzerine, "Yüzeysel düzenleme yapıyoruz. Bunu engelleyen bir şey yok" şeklinde yanıt verdi. İdare Mahkemesi'nin Taksim İmar ' Planlarını iptal ettiği ve proje yapılamayacağına yönelik eleştiriler üzerine Topbaş şöyle konuştu: "Zaten yapılanlar bitti. Alternatif planlar yine zaten yapılıp verilecek. Tekrar sunulacak. Plan süreçleri tamamlanacak. Bu iptal bizim yüzeysel çalışmamızı engelleyecek durumda değil. Bunu hukukçularımız da söylüyor. Tamamlanması gerekiyor". Düzenlemenin 30 seçim sonrasına ertelenmesine ilişkin çağrılara ise "Bir problem yok. Biz yolumuza devam ediyoruz" diye yanıt...