30 / 04 / 2024

taksim Grand Hyatt Istanbul

taksim Grand Hyatt Istanbul

İstanbul’un en önemli yaşam merkezlerinden Taksim’de yer alan Grand Hyatt Istanbul bünyesinde hizmete giren 34, şehre yepyeni bir lezzet kültürü getiriyor

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Ferit Şahenk lüks otellerini satışa çıkardı!

Doğuş Holding, İtalya’daki lüks Capri Palace bünyesindeki tüm lüks otellerini satışa çıkardı. Satılığa çıkardığı otellerin arasında İstanbul'daki Grand Hyatt da bulunuyor...

Çinliler, Ferit Şahenk'in Grand Hyatt Otel'ine talip!

Senstone Capital Yönetim Kurulu Başkanı John Zing, Türkiye’de turizm ve gıda alanında 150 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını, satın almayı planladıkları oteller arasında Grand Hyatt Oteli’n de olduğunu söyledi...

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık'ta!

Akiş GYO'nun imtiyazlı pay sahipleri özel kurulu toplantısı 28 Aralık 2016 tarihinde saat 10:00'da Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde yapılacak.

Saf GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 27 Aralık'ta!

Saf GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 27 Aralık 2016 tarihinde saat 11:00'de Taksim'deki Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 28 Aralık'ta!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağan genel kurul toplantısı 28 Aralık 2016 tarihinde saat 11:00'de Grand Hyatt İstanbul Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Akiş GYO olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de gündem maddelerini görüşmek üzere ve karara bağlamak üzere Grand Hyatt İstanbul Oteli'nin Troy Salonu'nda yapılacak.

Aris Grand Tower Esenyurt satışa çıktı! 229 bin TL'ye!

İstanbul’un en çok prim yapan bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower projesi Grand Hyatt İstanbul’da düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Projede lansman dönemine özel olarak fiyatlar 229 bin TL’den başlıyor.

1999 yılında Hyatt Regency Otel satışa çıkarılmış!

1999 yılında Japon Kajima Grup'un hem sahibi hem de işletmecisi olduğu Taksim'deki Hyatt Regency Otel satışa çıkarılmış. 44 bin metrekare alanda kurulu olan otele Kajima Grup 45 milyon dolar değer biçmiş.

Moment İstanbul projesinde fiyatlar 239 bin liradan başlıyor!

Kartal ve çevresinin uzun zamandır merakla beklenen yeni projesi Moment İstanbul 18 Eylül'de Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Moment İstanbul'un 15 günlük ön talep dönemine 4000'in üzerinde başvuru gelmişti...

Moment İstanbul'a 15 günde 4000 başvuru yapıldı!

Kartal ve çevresinin uzun zamandır merakla beklenen yeni projesi Moment İstanbul 18 Eylül'de Grand Hyatt Hotel'de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Moment İstanbul'un 15 günlük ön talep dönemine 4000'in üzerinde başvuru gelmişti...

Ac Yapı Kartal projesi basın lansmanı 18 Eylül'de!

AC Yapı’nın Kartal’da hayata geçireceği proje yarın tanıtılacak. Uzun zamandır merakla beklenen projenin Taksim Grand Hyatt Hotel’de düzenlenecek lansmanı Hyatt Hotel'de 18 Eylül'de saat 09:30'da yapılacak.

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı 4 Haziran'da!

Viko ve Panasonic Yatırım Hedefleri Paylaşım Toplantısı VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın ve VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii’nin de katılımları ile 4 Haziran'da yapılacak. Toplantı, saat 10:00'da Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

taksim Grand Hyatt Istanbul Haberi

taksim Grand Hyatt Istanbul

Kişiye özel servis anlayışında farklılık yaratan 34, canlı mutfak şovları, ayrıcalıklı atmosferi ve Grand Hyatt Istanbul’un İtalyan Executive Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food of the Sun) konsepti ile misafirlerine yepyeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatıyor. 


Restoran anlayışına farklı bir boyut getiren 34’te; özel misafirlerinizi Şef ile birlikte ağırlabileceğiniz “Kitchen”, özel soslarla marine edilmiş fırın ve ızgara çeşitlerinin yer aldığı “Smoke House”, 30 farklı peynir çeşidi, şarküteri ürünleri ve mezelerin yer aldığı “Charcuterie & Cheese Room”, başdöndüren pasta ve tatlı çeşikleri sunan “Patisserie”  ve dumanı üstünde taze pişmiş fırın ürünlerinden oluşan “Bakery” olmak üzere beş ayrı konsept bir arada sunuluyor. Ayrıca 34’ün dünya çapındaki şeflerinin misafirlerin önünde hazırladığı yemekler, adeta interaktif...