13 / 05 / 2024

Taksim Mahallesinin kentsel dönüşümü

Taksim Mahallesinin kentsel dönüşümü

2009 itibariyle proje ve yatırım atağına gecen Erzincan'da 1.000 projeye imza atıldı. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Basarının arkasında özveriyle çalışan büyük bir ekip var" dedi...

Taksim Meydanı projesine Heykeltraş Mehmet Aksoy'dan itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Taksim Kentsel Tasarım Yarışması” düzenledi. Heykeltraş Mehmet Aksoy, yarışmada finale kalan 3 projeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Taksim için tasarım yarışması başladı: Ödül 50 bin euro!

İBB tarafından düzenlenen Taksim Kentsel Tasarım Yarışması'nın takvimi açıklandı. Yarışmaya katılmak için projeler 10 Mayıs tarihine kadar teslim edilebilecek...

Taksim Meydanı nasıl olacak?

Taksim Meydanı için kentsel tasarım yarışması düzenleniyor. Vatandaşların görüşlerini paylaşması için “kavuşma durağı” kuruldu. Bu alanda sergiler ve etkinlikler yapılacak.

Taksim 360 ofislerinde yaşam başladı!

Türkiye’nin kamu-özel sektör iş birliğinde hayata geçirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360’ta, ilk etabı oluşturan ofislerin anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Taksim 360 Avrupalı yatırımcının gözdesi oldu!

Türkiye'nin en büyük kentsel yenileme projesi olan Taksim 360 Avrupalı yatırımcının da gözdesi oldu.

Taksim 360 satış ofisi!

Taksim 360 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 952 bağımsız birimden meydana gelen proje kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. 

GAP İnşaat Taksim 360 projesi!

GAP İnşaat Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. Proje İstanbul'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Taksim 360 teslimleri ne zaman?

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor. Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor. 

Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017!

Çalık Gayrimenkul ve Gap İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Taksim 360 Tarlabaşı projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. İşte Taksim 360 Tarlabaşı ev fiyatları 2017...

360 Taksim fiyat listesi 2017!

360 Taksim fiyat listesi 2017 daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.  İstanbul Beyoğlu'da hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. 

Taksim 360 Konutları bugün basına tanıtılıyor!

Taksim 360 projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Taksim 360 projesinin tanıtımı Beykoz Acarkent'te gerçekleşiyor...

Taksim Mahallesinin kentsel dönüşümü Haberi

Taksim Mahallesinin kentsel dönüşümü

2009'dan bu yana Erzincan'da birçok önemli projeye imza atan Erzincan Belediyesi, tarihinin en büyük yatırımlarım yürütüyor. Belediye Başkanı Yüksel Çakır'ın başkanlığında son 4 yılda kentsel dönüşümden, çevresel dönüşüme, imar ve şehircilik çalışmalarından, yol kaldırım ve alt yapı çalışmalanna, sosyal ve kültürel aktivitelerden, halkla ilişkilere 100 başlık altında 1.000 projeye imza attı. Yürütülen çalışmalar Başkan Çakır'a 3 kez Yılın Belediye Başkanı ödülünü kazandırırken, 3 proje de örnek uygulama seçilerek ülke genelinde hayata geçirildi. 


Başkan Çakır'a ödül üstüne ödül 


Taksim Mahallesinin kentsel dönüşümü, saat kulesi ve çevresindeki sosyal dokuların inşası, yeni otogar, kent içi ulaşım sistemi, 85 yeni park inşası, kişi başına 25 metrekare yeşil alan hedefi, Cansuyu Projesi ve diğer altyapı çalışmaları, üst yapı projeleri ve asfalt hamlesi, kaldınmlar, meydanlar, havuzlar, yeni bir bulvar...