16 / 05 / 2024

taksim satılık daire fiyatları

taksim satılık daire fiyatları

Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizden faydalanabilirsiniz. Ön talep toplanan proje bu hafta satışa çıkacak. Rezidans ve ofislerden oluşan proje Taksim'de yükseliyor.

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul satılık daire!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanan projede daireler 6 etaptan oluşuyor. Proje Taksim'e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Deniz İstanbul satılık daire alanları 553 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire!

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek proje Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Denizİstanbul Beylikdüzü satılık daire teslimler 2021 yılına kadar tamamlanması öngörülüyor.

Nef Kağıthane satılık daire!

Nef Kağıthane satılık daire teslimleri 2016 yılının Şubat ayında geçekleşecek. Levent'e 2.5 kilometre, Taksim-Beşiktaş-Dolmabahçe tüneline 2.9 kilometre uzaklıkta yükselen projede satış süreci devam ediyor.

Ankara West Gate Residence satılık daire!

Ankara West Gate Residence satılık daire fiyatları ve ödeme planlarıyla ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor

Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire!

Beylikdüzü Aslan Residence satılık daire fiyatları 235 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

taksim satılık daire fiyatları Haberi

taksim satılık daire fiyatları

Dap Petek satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor ama önce projeden bahsedelim.  Dap Yapı imzası ile yükselen proje bu hafta satışa çıkacak.


Ön talep toplanan Dap Petek projesi, İstanbul Avrupa Yakası Taksim'de yükseliyor. Proje 200 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Dap Petek projesinde rezidanslar ve ofisler bulunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Dap Petek satış ofisi iletişim

Tel: 0212 294 32 42

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Esra Nur...