02 / 05 / 2024

Taksim View Turizm iletişim

Taksim View Turizm iletişim

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mıhçı tarafından kuruldu. 

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Aym Turizm Otelcilik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayman Maslamani, Ufuk Maslamani, Ufuk Maslamani tarafından açıldı.

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Şimal Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Özçelik tarafından kuruldu.

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

Gloriam Emlak Danışmanlık Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 270 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Oğuz tarafından açıldı.

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Wonder Suites Turizm Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Enver Aydın tarafından kuruldu.

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi açıldı!

Pegasus Dream Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Taksim İstanbul Şubesi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alaca tarafından açıldı.

Taksim Cami'nin inşaatında son durum!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, inşası devam eden Taksim Camisi'nde inceleme yaptı. Demircan, caminin yıl sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi...

Taksim'de tüm projeler iptal!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Kurul Taksim’le ilgili tüm projeleri iptal edince, bizim Bakanlığın hazırladığı ve sizin de beğenmeyip karşı çıktığınız proje de iptal edildi. Artık o proje de geçerli değil ve yapma şansımız kalmadı." dedi...

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

World Turizm Anonim Şirketi Taksim Şubesi açıldı!   

World Turizm Anonim Şirketi Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Taksim Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Otelcilik Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alican     Görel tarafından kuruldu. 

N Turizm Hizmetleri Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

N Turizm Hizmetleri Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Navigatour Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi açıldı!

Aymira Apart Otel Turizm İşletmeciliği Ticaret Ltd.Şti. Nupelda Taksim Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mıhçı tarafından kuruldu. 

Taksim View Turizm iletişim Haberi

Taksim View Turizm iletişim

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mıhçı tarafından kuruldu. 

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibikonaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa edebilir veya...