07 / 05 / 2024

Taksimde çalışmalar başlayacak

Taksimde çalışmalar başlayacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Karaköy'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Demircan Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların İlkbaharda başlanacağını açıkladı

Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Mamak'ı AŞTİ-Dikimevi arasındaki ANKARAY'a bağlayacak olan Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Projesi'nde sondaj çalışmaları başladı.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş için yasal düzenlemeler ve teknik çalışmalar başlayacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, kroonavirüs salgını sürecinde bütün alanlarda olduğu gibi kapalı Maraş'ın açılması konusunda da duraksama yaşandığını fakat bu konudaki çalışmaların yakında yeniden hız kazacağını belirtti...

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ikinci 100 günlük Eylem Planı kapsamında Yöresel Konut Projesi için çalışmalar başlayacak. Düzce, Bolu, Sakarya, Kocaeli ve Zonguldak illerinde yöresel konut projesi uygulanacak.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Hakkari'de imar revizyon çalışmaları başladı!

Hakkari Şehir Merkezi’nin mevcut imar planının revize edilmesi için çalışmalar başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra Hakkari’nin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni bir imar planı çalışması başlayacak.

Mecliste yenileme çalışmaları başlıyor!

Türkiye Büyük Millet Meclisi 15 gün boyunca tatile giriyor. Tatilde milletvekillerinin Meclis kulislerinde tadilat çalışmaları başlayacak.

Bitlis Hizan'da imar çalışmaları başlayacak!

Hizan Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Hizan Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, bölgede imar çalışmalarının başlayacağını belirtti.

İstanbul Boğaziçi Bulvarı için çalışmalar başladı!

İSTANBUL’un iki yakasını altıncı kez birbirine bağlayacak, Üsküdar-Kabataş arasında iki kilometre uzunluğundaki yayaların ve bisikletlilerin geçeceği “İstanbul Boğaziçi Bulvarı” için sondaj çalışmaları başladı.

Gölcük'te kavşak çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga’da Gölcük’lü muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Körfez geçişi bittikten sonra Gölcük'te kavşak çalışmaları başlayacak" dedi.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi için çalışmalar başladı!

Şile’nin yeni, modern bir görünümüne sahip olmasını ve ulaşım kolaylığını sağlayacak “Yeni Kent Meydanı ve Katlı Otopark” projesi için çalışmalar başladı.

Taksimde çalışmalar başlayacak Haberi

Taksimde çalışmalar başlayacak


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların İlkbaharda başlanacağını açıkladı


Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak. Karaköy'e canlılık kazandıracak projeler, binlerce kişiye de istihdam sağlayacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Bölgedeki özel sektör yatırımlarının her geçen gün arttığını kaydeden Demircan, revizyonu tamamlanan ve yapımına başlanan oteller sayesinde bölge turizminin canlılık kazanacağına dikkat çekti.



TAKSİM NE ZAMAN YEŞİLLENDİRİLECEK?

Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların ne zaman başlayacağına ilişkin soruları da yanıtlayan Başkan, "Ona İstanbul Büyükşehir Belediyesi İlkbaharda başlayacak. Güzel bir proje yapmıştı değiştirmezse 'yeşillendirecek derken tabi orası yaya aksının olduğu bir...