03 / 05 / 2024

Talal Alajlanı

Talal Alajlanı

Alhadaf Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Küçükçekmece'de, Talal Alajlanı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Khıbrat Emlak Hizmetleri Danışmanlık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Nasreen Ahmad, Talal Alajlanı, Ahed Zarzar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astwanı Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Astwanı ve Talal Elcundi ortaklığında kuruldu.

Tta Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tta Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 bin TL sermaye bedeli  ile Talal Sadık Alavadi ve Tarık Tabbaa tarafından kuruldu.

Bill Gates, Four Seasons otellerinin yarısını satın aldı!

Bill Gates’in sahibi olduğu yatırım şirketi Cascade Investment, Suudi Arabistan Prensi Talal’ın Four Seasons otellerindeki hisselerinin yarısını satın almaya karar verdi. 

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Alsanabol Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsanabol Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile M. A. Talal Al-Itbı tarafından kuruldu.

Taym Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taym Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Talal Kadhım tarafından kuruldu.

Denizim Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizim Emlak Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Al Chalah tarafından kuruldu. 

Hyper Lights İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hyper Lights İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.M.Mohammad Hawatmeh ve L.Talal Saeed Alabtah ortaklığında kuruldu. 

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sawa Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Fıras Slık ve Talal Jlealaty ortaklığında kuruldu. 

Lets Go Turkey Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Go Turkey Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Kashoush tarafından kuruldu. 

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zain Future Company İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Talal Alfantash ve Mokhlef Alzuber ortaklığında kuruldu. 

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Yotel İstanbul Otel İşletmeciliği Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Talal Albajar ve Hubert Bertra Vırıot ortaklığında kuruldu. 

Talal Alajlanı Haberi

Talal Alajlanı

Alhadaf Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat 2015'te, Talal Alajlanı Müdürlüğü'nde kuruldu.


Alhadaf Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket, Arazi ve emlak alım satımı, parselleme, inşaat taahhüt, her türlü taşınmaz mal ve haklarını edinir. Bu taşınmazlarda tasarruf eder. Şirket işleri için gerekli tesisleri almak tesis etmek, satmak, kiraya vermek, devir etmek, değiştirmek, daire ve kat mülkiyetleri edinmek, parselleme, birleştirme ve komşuluk hakları edinme hakkına malik olur. Rıza ile taksim etmek, düzeltme yapmak, yola bırakmak, mülk hissesini tespit etmek, iare, beyan ve açıklama planı yapmak, Şirketlere olsun şahıslara olsun Rehin sözleşmesi yapmak ve bitirmek, şirket taşınmazlarını rehin ve teminat göstermek, gayrimenkul kiralama hizmetleri ve emlak danışmanlığı ve...