05 / 05 / 2024

Talas Anayurt Tramvay ihalesi

Talas Anayurt Tramvay ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Kayseri'nin yeni tramvay hattı için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan 5,5 kilometrelik Talas Mevlana Mahallesi-Furkan Doğan Yurdu tramvay hattı için sözleşme imzalandığı açıklandı.

Talas Anayurt Tramvay Hattı projesi ihalesi 30 Aralık'ta! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı ihalesinin 30 Aralık'ta yapılacağını açıkladı.

Kayseri Anayurt Raylı Sistem Hattı için anlaşma imzalandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,İslam İşbirliği Teşkilatı’nın toplantısında Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı için İslam Kalkınma Bankası'yla anlaşma imzalandı.

Kayseri Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nda son aşamaya gelindi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, hayata geçirilecek olan Talas-Anayurt Raylı Sistem Hattı’nın finansmanı için İslam Kalkınma Bankası ile detaylı bir toplantı gerçekleştirildi.

1963 yılında 13.615 metre uzunluğundaki tramvay rayları sökülecekmiş!

1963 yılında Avrupa Yakası'nda bulunan ve kullanılmayan 13 bin 165 metre uzunluğundaki tramvay rayları sökülecekmiş. Sadece Beşiktaş - Arnavutköy arasında, 5 bin 300 metre uzunluğunda tramvay rayı bulunuyormuş.

1962 yılında İstiklal Caddesi'ndeki tramvay raylarını kaldırmışlar!

1962 yılında İstiklal Caddesi'nde bulunan rayları sökmüşler. Cadde asfaltlanacakmış ve kaldırımları da genişletilecekmiş. Ulaşım tramvayın yerine troleybüslerle sağlanacakmış. Ayrıca trafiğin tek istikamette işletilmesi etüt ediliyormuş.

Kayseri Talas Camii'nin temeli atıldı!

Talas ilçesi Başakpınar mahallesi kooperatif bölgesinde yaptırılacak Camii’nin temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Temel Atma Töreni’ne Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de katıldı...

Gülhane tramvay durağında ağaç devrildi: 3 yaralı

İstanbul Fatih'te Gülhane tramvay durağının yanında bulunan yaşlı bir çınar ağacı, kökünün çürümesi nedeniyle duraktaki turnikelerin bulunduğu yere devrildi. Ağacın altında kalan 3 kişi, yaralandı.

Kayseri Talas'ta 4 adet satılık gayrimenkul: 5 milyon 264 bin 437 TL!

Kayseri ili Talas İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul Kayseri 5. İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 09.00 ile 09:05 arası ihale ediliyor.

Talas Raylı Sistem Hattı ve Yeni Hal Kompleksi yarın açılıyor!

Yarın (25 Ekim Cumartesi) Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'ni hizmete açacak.

Talas Raylı Sistem Hattı Cumartesi günü açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Talas Raylı Sistem Hattı için çalışmalar son aşamaya geldi. Test sürüşü yapılan hat 25 Ekim Cumartesi günü Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılacak.

Talas Raylı Sistem Hattı 25 Ekim'de açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Talas Raylı Sistem Hattı için çalışmalar son aşamaya geldi. Test sürüşü yapılan hat 25 Ekim Cumartesi günü Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından hizmete açılacak.

Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?

Başakşehir Yeni Merkez projesi "Hem metro, hem tramvay tercihi bir arada nerede?" sloganıyla tanıtılıyor. Yeni şehir merkezinden tramvay, metro ve İETT’ye sadece birkaç adımda ulaşılabilecek.

Talas Anayurt Tramvay ihalesi Haberi

Talas Anayurt Tramvay ihalesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri halkını sevindiren haberi paylaştı. Başkan Büyükkılıç  5.5 kilometrelik Talas Anayurt Tramvay Hattı projesinin 30 Aralık Çarşamba günü ihalenin yapılacağını duyurdu. Kayseri Büyükşehir'de yer alan habere göre Başkan Büyükkılıç bu proje ile şehirdeki raylı sistem hattının 48 kilometreye ulaşacağını söyledi. 

Geçtiğimiz aylarda Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılacak olan 7 kilometrelik Anafartalar - Şehir Hastanesi - YHT Gar Tramvay Hattının temel atma töreni gerçekleştirilmiş, o gün Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Talas Anayurt raylı sistem projesi ile ilgili müjdeyi duyurmuştu. 

Büyükkılıç, bu kapsamda 5.5 kilometrelik Talas Anayurt hattının ihalesinin 30 Aralık’ta gerçekleştirilecek olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyemiz tarafından projelendirilen Belsin Anafartalar ile YHT Gar...