01 / 05 / 2024

talas belediyesi otopark çalışmaları

talas belediyesi otopark çalışmaları

Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, " 6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık. " dedi...

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Kayseri'de 25.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Talas Harman Mahallesi'nde 25 milyon 156 bin 281 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

talas belediyesi otopark çalışmaları Haberi

talas belediyesi otopark çalışmaları


Kayseri Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hızlı başladıklarını belirterek, "6 bin metrekare parke, kaldırım ve otopark yaptık" dedi.


Başkan Palancıoğlu, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, Başakpınar mahallesi, Kanuni ve Karasu Caddesi ile Ceyhan ve Feza Sokak'ta kaldırım ve bordür yaptıklarını söyledi. Bu mahalle ve sokaklarda aynı zamanda otopark yapımının da gerçekleştirildiğini belirten Başkan Palancıoğlu, "Hava şartlara elverdiği andan itibaren fen işlerinde gerek asfalt gerekse kaldırım ve parke gibi çalışmalarımıza ağırlık verdik. Bir mahalle, iki cadde ve iki sokakta toplam 6 bin metrekare parke döşedik" dedi.


Başkan Palancıoğlu, fen işlerinde 2014 yılı hedeflerinin 100 bin metrekare parke döşemek ve 60 bin metre bordür yapmak olduğunu sözlerine ekledi.



Pirsus...