27 / 04 / 2024

talas prestij rezidans satılık daire

talas prestij rezidans satılık daire

Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı ve Kayseri'de Karayer İnşaat tarafından hayata geçirilen Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Proje, Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yükseliyor.

Talas'ta rezidanslara örnek düzenleme yapıldı!

Talas Belediyesi yine bir ilke imza atarak Türkiye genelinde de büyük sorun olan 1+1 rezidans, pansiyon ve yurtlarla ilgili belli yasal düzenleme çalışmalarını Talas'ta başlattı.

Alpak Neva, Ankara'ya aile rezidansı konseptini kazandırdı!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, yeni projesini duyurdu. Kurucu ortağı Mehmet Öztürk projelerle 'aile rezidansı' kavramını Ankara'ya kazandırdıklarını belirtti.

Prestij sahibi olmak isteyenlerin tercihi Folkart Towers!

Folkart Towers A Plus konfor, lüks ve marka gücünü birarada bulunduruyor. Folkart Towers’ta bir rezidans ya da ofisinizin bulunması prestij kazanmak anlamına geliyor.

Sur Yapı Mirage Rezidans’ta prestij tarz kazandı!

Sur Yapı’nın İstanbul’un gelişen bölgesi Güneşli’deki yeni projesi Mirage Rezidans yüzde 10 lansman indirimi, tamamı peşin ödemelerde ve banka kredili ödemelerde ek yüzde 10 indirim fırsatıyla satışta!

Sur Yapı İlkbahar ve Mirage Rezidans satışta!

Sur Yapı 'Prestij Tarz Kazandı' sloganıyla Güneşli'de inşa edeceği Mirage Rezidans ve 'Her Mevsim, Tek Mevsim' sloganıyla Sultanbeyli'de yapımına başlayacağı Sur Yapı İlkbahar ile toplam 550 milyon TL'lik yatırıma imza atıyor.

Talas Prestij Residence resimleri!

Konutların teslimlerine 2015 yılının Haziran ayı içerisinde başlanması planlanan Talas Prestij Residence resimleri yayınlandı. Kayseri'nin Talas bölgesinde inşa edilen projede satış süreci devam ediliyor...

Talas Prestij Rezidans örnek daire!

Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı ve Kayseri'de Karayer İnşaat tarafından hayata geçirilen Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Proje, Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yükseliyor.

Rüya Prestij Esenyurt fiyat listesi!

Rüya Prestij Esenyurt fiyat listesi kapsamında konutların satış fiyatları 58 bin 500 liradan başlayarak yükseliyor. Rüya Prestij Rezidans'ta daire teslimleri Haziran 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

Talas Prestij Residence nerede?

Talas Prestij Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor, projede 4+1 konutlar bulunuyor...

Talas Prestij Residence teslim tarihi!

Talas Prestij Residence teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor, proje 4+1 konutlardan meydana geliyor...

Talas Prestij Residence 'ta 270 bin liraya 4+1!

Talas Prestij Residence 'ta fiyatlar 270 bin liradan başlıyor, projenin teslimleri 2015 Haziran'da gerçekleştirilecek...

İstanbul Prestij Park Rezidans'ta 119 bin liraya 1+1 daire!

Yüzde 75'inin yeşil alan olarak tasarlandığı İstanbul Prestij Park Rezidans'ta yer alana daireler 119 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Prestij Park Rezidans 'ta 2+1'ler 149 bin TL'den başlıyor!

Prestij Park Rezidans 'ta yer alan konutlardan 2+1'lerin başlangıç fiyatı 149 bin TL olarak belirlendi...

talas prestij rezidans satılık daire Haberi

talas prestij rezidans satılık daire

Talas Prestij Rezidans örnek daire görselleri ile ilgili bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Proje, Kayseri'de inşa ediliyor. İçinde 4 oda 1 salon konutların bulunduğu proje, Karayer İnşaat tarafından yükseliyor.


Talas Prestij Rezidans örnek daire!


Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri sadece 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.





Talas Prestij Rezidans ödeme planı!


Karayer İnşaat Talas Prestij Rezidans ödeme planı na göre projede banka kredisi imkanından yararlanılıyor.


Talas Prestij Rezidans satılık daire leri Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yer alıyor. Talas Prestij Rezidans fiyatları 100 bin dolardan başlıyor.


Talas Prestij Rezidans ulaşım bilgilerine göre projeye 0352 232 14 49 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Talas Prestij Rezidans iletişim!


Telefon: 0352 232 14 49

Web adresi: