25 / 07 / 2024

talasa okul geliyor

talasa okul geliyor

Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime katkısı devam ediyor. Talas Yenidoğan ve Mevlana Mahalleleri’ne yaptırılacak okul binaları için iki ayrı ihale düzenlendi.

Yüzde 60 zammın ardından İstanbul'da okul servis ücretlerine yeni zam geliyor!

İBB UKOME toplantısında okul servis ücretlerine yüzde 60'a yakın zam yapılarak 792 lira olan ücret 1200 liraya yükselmişti. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Günhan Sinar, ocaktan önce yeni zammın yolda olduğunu söyledi. 

A101'e ucuz okul ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu yayımlandı! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda okul ürünleri dikkat çekti. Peki A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Sakarya'ya 5 yeni okul geliyor!

Sakarya Akyazı İlçesi 24 Derslikli Anadolu Lisesi,Karasu İlçesi 16 Derslikli Anadolu İ.Hatip Lisesi ve 24 Derslikli İlkokul, Sapanca İlçesi 16 Derslikli Ortaokul, Serdivan İlçesi 16 Derslikli İlkokul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 9 Aralık'ta yapılacak.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 4 yeni okul geliyor!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir Mahallesi 6236 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı, Şahintepe Mahallesi 579 ada 4 parselde 1 Adet İlkokul ve 1 Adet Ortaokul İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 4 Mayıs 2020 tarihinde yapılacak.

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

Avcılar Yeşilkent'e okul, Ispartakule'ye pazar geliyor!

Avcılar Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında imarla ilgili önemli kararlar alındı. Toplantıda alınan karara göre Avcılar Yeşilkent'te okul, Ispartakule'de pazar yapılacak.

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Amasya'ya 20 derslikli okul geliyor!

Amasya’da valilik ile bir maden firması arasında 20 derslikli okul yapımı için protokol imzalandı. İmzalar Vali Salih Işık, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, iş adamları Musa Emmioğlu ile Mustafa Emmioğlu tarafından atıldı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Hatay Samandağ'a 24 derslikli okul geliyor!

HATAYLI hayırsever işadamı Maruf Cilli tarafından, Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesine yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü Hatay Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Bağcılar'a 26 yeni okul geliyor!

Bağcılar'a 26 okul daha kazandırılıyor. İlçede, 104'ü devlet, 83'ü özel okul olmak üzere 187 okul hizmet veriyor, 26 okulun inşaat çalışmaları sürüyor.

talasa okul geliyor Haberi

talasa okul geliyor


Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime katkısı devam ediyor. Talas Yenidoğan ve Mevlana Mahalleleri’ne yaptırılacak okul binaları için iki ayrı ihale düzenlendi. İhale Salonu’nda gerçekleşen 3 milyon 404 bin lira yaklaşık maliyetli Talas Yenidoğan Mahallesi okul binası yapım ihalesine 12 firma katıldı.



İhaleye katılan firmalar ve verdikleri teklifler de şöyle oluştu:

Alp İnşaat 1 milyon 773 bin TL

Ahmet Taşkıner 2 milyon 124 bin TL

Necdet Yıldırım 2 milyon 165 bin TL

Gazi Daşan 2 milyon 327 bin TL

Bayer Müh. ve İnşaat 2 milyon 349 bin TL

Mustafa Cingöz 2 milyon 389 bin TL

Kılıç İnşaat 2 milyon 464 bin TL

Aydınlar İnşaat 2 milyon 466 bin TL

Çekaya İnşaat 2 milyon 473 bin TL

Polat-Nur İnşaat 2 milyon 517 bin TL

Fahri Taban 2 milyon 530 bin TL

Başaran İnşaat 2 milyon 650...