05 / 05 / 2024

talatpaşa resim modern ev fiyatları

talatpaşa resim modern ev fiyatları

Talatpaşa Resim Modern daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Resim Modern Evleri 2019 yılının sonunda teslim edilecek...

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Hilton Doha The Pearl Residences Katar'da açıldı!

Hilton'un Katar'daki en büyük otel projesi olan Hilton The Pearl, Doha'da kapılarını açtı. Modern mimariyle tasarlana notelin Türk misafirler için de önemli bir destinasyon haline gelmesi bekleniyor.

TMV Afganistan'ın başkentinde ilkokulu açtı!

Türkiye Maarif Vakfı, Afganistan'ın başkenti Kabil'de ilkokul açtı. Modern bina olarak inşa edilen okulda 288 öğrenci eğitim görecek.

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi inşaatı hızla yükseliyor!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Modern Sanayi Sitesi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Afyonkarahisar Modern Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 382 adet dükkanın kaba inşaatını 2019 sonuna kadar bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı. 

Diyarbakır'a yeni modern meydan!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir ilçesinde 3 bin 360 metrekarelik alan modern bir meydana dönüştürülüyor.

Resim Modern'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Resim Modern yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor!

Ortadoğu Grup, yeni projesi Resim Modern'de uyguladığı yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat, 0,98 vade oranı ve 48 ay firma finansman kolaylığı ile ev sahibi yapıyor...

Tokat'a havalimanı müjdesi!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım, Tokat'a yeni, modern bir havalimanı yapılacağını ifade etti...

Resim Modern kampanyalı fiyatları!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilen Resim Modern projesinde toplamda 335 adet daire bulunuyor. İşte, Resim Modern kampanyalı fiyatları...

Resim Modern Kağıthane 289 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Ortadoğu Grup imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Resim Modern projesinde satışlar başladı. Projede fiyatlar 289 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Kağıthane Talatpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kağıthane İlçesi, Talatpaşa Mahallesi'ndeli bir kısım tescilli alan için imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

talatpaşa resim modern ev fiyatları Haberi

talatpaşa resim modern ev fiyatları

Ortadoğu Grup imzası taşıyan Resim Modern projesinde peşin ödemelerde indirim sağlanıyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan proje 14 katlı üç blok olarak yükseliyor. 

Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde E-5'e 10 dakikalık yürüme mesafesinde yükselecek olan Resim Modern projesi lansman öncesi avantajlarıyla kapalı satış döneminde.
 

Resim Modern projesinde teslimler 2019 Aralık ayında yapılacak. 1.600 metrekarelik sosyal alana yer verilen Resim Modern Evleri toplam 335 konuttan oluşuyor. 


Resim Modern Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ila 92 metrekare arasında değişiyor. Projedeki 1+1 daireler 52 metrekare ile 92 metrekare arasında, 2+1 daireler ise 80 metrekare ile 92 metrekare arasında değişiyor.
 

Talatpaşa Resim Modern daire fiyatları!

1+1 daireler 249 bin TL 
2+1 daireler 349 bin TL'den başlıyor. 
 
Resim...